23.10.2013.

43. rođendan Obiteljskog radija Ivanić


Ovom prigodom želim uputiti iskrene čestitke našem Obiteljskom radiju Ivanić, koji na današnji dan slavi 43. godine uspješnog rada u korist našeg Grada i naših sugrađana koji su se od prvih koraka Radija pokazali kao vjerni slušatelji.

Kroz ovaj dugi niz godina Obiteljski radio Ivanić svaki je trenutak svoga rada i emitiranja posvetio brizi za svoje slušatelje, pružajući im u svakom trenutku sve potrebne informacije, kao i slobodan pristup eteru.
Kao što i sami o sebi kažu, bogat informativni program, na kojem intenzivno rade, govori o brojnim temama i problemima te pokušava biti veza između malog, običnog čovjeka i neizbježne birokracije.

Tokom svih ovih godina, Radio Ivanić, uložio je puno truda i znanja u svoj rad te tako postao temeljna poveznica između Ivanićana, kao svojih vjernih slušatelja, medijske scene i lokalne samouprave.
Voditelji i novinari Radija Ivanić svojim su pristupom u eteru izgradili obiteljsku atmosferu te svojim slušateljima svakodnevnom neformalnom i opuštenom komunikacijom iskazuju povjerenje.

Upravo za takav odnos i komunikaciju, danas želim zahvaliti našem Radiju i svim njegovim djelatnicima, novinarima i voditeljima koji čvrsto stoje iza imena Radio Ivanić, a uz zahvalu, želim cijeloj ekipi još više uspješnih godina rada i da nas kao najvjernije slušatelje vode kroz mnoštvo informacija i budućih događaja!

GRADONAČELNIK
Javor Bojan Leš, dr.vet.med.

predstavnici-grada-ivanic-grada-cestitali-su-obiteljskom-radio-ivanicu-43-rodendan.jpg   predstavnici-grada-ivanic-grada-cestitali-su-obiteljskom-radio-ivanicu-43-rodendan-i-urucili-prigodne-poklone.jpgcestitka-turisticke-zajednice-ivanic-grad.jpg