18.09.2013.

Poziv na sastanak "Mogućnost organiziranja sjemenske proizvodnje ratarskog bilja u Zagrebačkoj županiji"


Dana 23. rujna 2013. godine s početkom u 10 sati, u vatrogasnom domu DVD-a Rugvica u Oborovskim Novakima, održat će se sastanak na temu "Mogućnost organiziranja sjemenske proizvodnje ratarskog bilja u Zagrebačkoj županiji"   u organizaciji župana Stjepana Kožića.

Cilj projekta "Organiziranje sjemenske proizvodnje ratarskog bilja u Zagrebačkoj županiji"   je ostvariti partnerski odnos poljoprivrednih proizvođača i prerađivača sjemena ratarskog bilja na obostranu korist.   Realizacijom projekta omogućuje se poljoprivrednim proizvođačima planiranje vlastite proizvodnje prema unaprijed poznatim uvjetima i za poznatog kupca. Proizvodnja sjemena predstavlja proizvodnju proizvoda s dodanom vrijednošću koja omogućava povećanje dohotka poljoprivrednog gospodarstva.   Također, prerađivačima sjemena osigurava se dovoljno količine kvalitetne sirovine za plasman na domaće i inozemno tržište.

Ovim putem pozivaju se svi poljoprivredni proizvođači da sudjeluju na sastanku kako bi se informirali o ovom projektu i u njemu aktivno sudjelovali.