15.04.2014.

Djevojčice ŽRK IVANIĆ 2000./2001.g. PRVAKINJE DRŽAVE

Na završnici Hrvatske rukometne lige za djevojčice rođene 2000. godine i mlađe održanoj od 10. do 13.travnja u Poreču, uz veliku podršku navijača u dvorani Žatika, igračice ŽRK Ivanića su treću godinu za redom osvojile naslov prvakinja Hrvatske.
U konkurenciji 16 ekipa, koje su uspjele nakon cijele sezone igranja osigurati plasman na završnicu, Ivanić je, sa šest pobjeda osvojio prvo mjesto. Sve ekipe bile su raspoređene u četiri skupine (A,B,C i D),  a naše djevojčice bile su u grupi C, sa Osijekom, Đakovom i Trogirom.

Retultati:

Grupa
Ivanić – Osijek   15:14
Ivanić – Đakovo  13:8
Ivanić – Trogir  16:11

Četvrtfinale
Ivanić – TVIN  21:12

Polufinale
Ivanić – Podravka  12:9

Finale
Ivanić – Split  18:14

ŽRK Ivanić nastupio je u sastavu:
Veronika Ivanković, Ana Kostreš, Tea Mihalj, Dina Kurešić, Ana Malec, Martamaria Peh, Mirna Lešković, Luana Kovačević, Lucija Stokić, Melani Martinović, Patricia Hren, Paula Kinderman, Atena Milić, Ivana Vidović, Ivana Tučkorić i Ana Lorena Rukavina.
Trener Goran Bobić, službeni predstavnici Renato Tučkorić i  Irena Malec.

Izuzetno nadarena generacija, uz trenera Gorana Bobića ostvarila je, činilo se nemoguće, treću uzastopnu pobjedu na završnici državnog prvenstva. Jednom možda i može biti slučajno, drugi put „dogodilo se“, ali tri puta za redom je vrhunski kontinuitet rezultata zahvaljujući talentu i iznimnom radu. Ova ekipa je zadnji puta izgubila u službenom natjecanju 2011. Godine, a ostali klubovi i njihovi treneri još uvijek nisu našli recept za pobjedu protiv Ivanića.

Osim najboljih ekipa proglašene su i najbolje pojedinke:

1.Najbolja obrambena igračica…………………Dina Kurešić       Ivanić
2.Najbolja strijeljkinja…………………………….Tena Petika         Podravka
3.Najbolja vratarka………………………………….Patricia Hren     Ivanić
4.Najbolja igračica prvenstva………………………..Ana Malec          Ivanić

Za najboljeg trenera izabran je Goran Bobić.

Djevojčice već ovog vikenda putuju na veliki međunarodni turnir u Pragu, u konkurenciji 1999. godišta., tako da im i ovim putem želimo sretan put i uspješne rezultate na turniru.

PREUZMITE DOKUMENTE: