04.12.2014.

Obavijest

Tokom današnjeg dana će se obaviti pregled kompletne javne rasvjete na području Grada Ivanić-Grada u programu redovnog održavanja Komunalnog centra Ivanić-Grad nakon kojega će se zamijeniti sve pregorjele žarulje..

Na brojne upite i zahtjeve građana, molimo za razumijevanje obzirom da je za potrebnu platformu za izmjenu žarulja u protekla dva mjeseca zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, za vrijeme kojih se nisu mogli obavljati radovi na rasvjetnim tijelima, bilo iznimno teško uskladiti termin za najam.

Obzirom da je Komunalni centar Ivanić-Grad početkom ove godine preuzeo redovno održavanje javne rasvjete, u postupku je i razrada koncepta izmjene postojećih neisplativih i dotrajalih rasvjetnih tijela, koja sustavno uzrokuju tehničke kvarove i pregorijevanje žarulja, kao i mogućnost nabave vlastite platforme koja bi se koristila kako za javnu rasvjetu, tako i za sve ostale potrebe na području Ivanić-Grada.

Molimo građane da i dalje, ukoliko nisu, sve kvarove prijave Komunalnom centru Ivanić-Grad na broj telefona 2831 050 ili putem e-mail adrese [email protected]