09.01.2014.

Koordinacija o završetku radova na D-43


U prostorijama Gradske uprave Ivanić-Grad održana je koordinacija između Grada Ivanić-Grada, Komunalnog centra i tvrtke Elektrocentar Petek vezano uz finalizaciju radova na cesti D-43 od naplatnih kućica do Graberja Ivaničkog.

Dogovoreno je da se do kraja mjeseca završi   popravak odvodnje na križanju Majdekove i D-43 (kod Lidla), asfaltiranje nogostupa u Cagincu i dijela ceste u Ivaničkom Graberju.
Također, sanirat će se zelene površine i objekti oštećeni u radovima, nanijeti zemlja na potrebna mjesta, pregledati kanalizacijski otvori i odnijeti preostali građevinski materijal.

Inicijativa iz Grada je da se završetak radova što prije koordinira i s Hrvatskim cestama kako bi se stavila u funkciju vertikalna signalizacija na obilaznici i time normalizirao promet i za vozila i za pješake na toj dionici.

Sastanku su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Željko Posilović, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalno gospodarstvo i prostorno planiranje Ivan Šoštarčić, tehnički direktor Komunalnog centra Siniša Jurak i djelatnici Elektrocentra Bošnjak Darko i Kvež Hrvoje, voditelji radova, te Darko Hlebec, direktor sektora za građevinu.

p1094493.JPG   p1094494.JPGp1094500.JPG