13.05.2014.

Policijsko izvješće tjedna

Na postajnom području Policijske postaje Ivanić Grad, koja teritorijalno pokriva područje grada Ivanić Grada, te općina Križ i Kloštar Ivanić u proteklom tjednu evidentirano je 6 kaznenih djela koja se progone po službenoj dužnosti, od kojih je 4
kaznenih djela teških krađa, 1 kazneno djelo krađe i 1 kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

U proteklom tjednu na postajnom području PP Ivanić Grad evidentirano je 5 prometnih nesreća od kojih su 4 s posljedicom materijalne štete, a 1 s posljedicom ozljede sudionika.

Tijekom proteklog tjedna provedena je akcija pojačanog nadzora alkohola kod sudionika u prometu, kojom prilikom je 6 vozača zatečena u upravljanju vozilom pod utjecajem alkohola, a najveća izmjerena koncentracija alkohola je 2,32 g/kg. Isto tako evidentirano je 72 drugih prekršaja iz domene sigurnosti prometa na cestama.

U prostorijama PP Ivanić Grad nalazi se veći broj bicikala pronađenih tijekom 2012., 2013. i 2014. g. a kojima nisu poznati vlasnici. 

S tim u svezi obavještavaju se građani kojima su u rečenom periodu ukradeni bicikli da će im se dana 15. 5. 2014. g. u prostorijama PP Ivanić Grad omogućiti prepoznavanje pronađenih bicikala. 

Zainteresirani građani se mogu dana 15. 5.2014. g. u vremenu od 09,00 do 13,00 sati javiti u PP Ivanić Grad, a sa sobom trebaju ponijeti dokaz o vlasništvu.