10.12.2015.

Prikupljanje projektnih ideja u svrhu izrade Strategije lokalnog razvoja

LAG „Moslavina“, koji okuplja 12 jedinica lokalne samouprave (Ivanić-Grad, Kloštar-Ivanić, Križ, Čazma, Dubrava, Garešnica, Hercegovac, Kutina, Lipovljani, Popovača, Velika Ludina i Velika Trnovitica) s ciljem osiguravanja održivog razvoja ruralnih područja (više na: lag-moslavina.hr), pokrenuo je izradu Lokalne razvojne strategije LAG-a „Moslavina“. Ovaj će dokument biti osnovica za pokretanje niza natječaja za bespovratna sredstva kojima će se sufinancirati razvoj moslavačkog područja.

Razvojna agencija IGRA d.o.o. kao posrednik u izradi Strategije ima za zadatak prikupiti informacije o potencijalnim projektima za ulaganja u ruralni razvoj na području Grada Ivanić-Grada i Općine Križ. Time će se stvoriti baza projektnih ideja s ovog područja prema kojoj će se krojiti pojedine mjere u budućoj strategiji, a to će onda u konačnici rezultirati usmjeravanjem sredstava prema najboljim projektnim idejama.


Na kraju teksta možete preuzeti obrazac za identifikaciju projektnih ideja kojeg možete ispuniti i poslati nam na mail [email protected]. Tako prikupljene projektne ideje ćemo uvrstiti u bazu te će one biti jedan od inputa za izradu Strategije. Važno je napomenuti kako si ispunjavanjem ovog obrasca drastično povećavate izglede za sufinanciranje vašeg projekta sredstvima koja LAG dobiva iz Programa ruralnog razvoja.


Za upite i pojašnjenja možete nam se obratiti na e-mail adrese [email protected] ili [email protected] te broj telefona 099/2320 131 (Valentin Gadža).

PREUZMITE DOKUMENTE: