21.12.2015.

Subvencija prijevoza studenata u 2016. godini

Gradonačelnik Grada Ivanić-Grada dana 15. prosinca 2015. godine donio je Odluku o  sufinanciranju prijevoza redovnih studenata s prebivalištem na području Grada Ivanić-Grada za razdoblje od 01. siječnja do 30. rujna 2016. godine.

Tako će se i nadalje sufinancirat prijevoz studenata željeznicom ili autobusom u iznosu od 50 % cijene mjesečne ili polumjesečne studentske karte.

Grad nastavlja i sa, od ove akademske godine uvedenim, subvencioniranjem  50% cijene mjesečne priključne karte koja vrijedi uz ZET + HŽ mjesečnu ili godišnju iskaznicu te 50 % cijene kupona mjesečne pretplatne karte ZG ZET + HŽ.

Subvencija prijevoza vrijedi za razdoblje od 1. siječnja do 30. rujna 2016. godine.

Studentima koji su u ovoj akademskoj godini već podnijeli zahtjev za subvenciju i dobili potvrdu Grada o ostvarivanju prava na istu - subvencija vrijedi do 30. rujna 2016. godine i ne trebaju ponovno podnositi zahtjev.

Ukoliko student do mjesta studiranja ima mogućnost korištenja prijevoza vlakom i autobusom, Grad će sufinancirat trošak prijevoza jeftinijim prijevoznim sredstvom.

Zahtjev za ostvarivanje prava na subvenciju prijevoza u novoj  akademskoj godini (2015./2016.) studenti podnose Upravnom  odjelu za lokalnu samoupravu, pravne poslove i društvene djelatnosti Grada Ivanić-Grada.

Uz zahtjev je potrebno priložiti:

1) presliku osobne iskaznice ili Uvjerenje o prebivalištu,

2) potvrdu visokog učilišta o redovnom upisu u tekuću akademsku godinu.

 

Obrazac Zahtjeva može se podići u Upravnom  odjelu za lokalnu samoupravu, pravne poslove i društvene djelatnosti Grada Ivanić-Grada, Park hrvatskih branitelja 1 ili preuzeti ovdje.

PREUZMITE DOKUMENTE: