22.04.2016.

Kompostiranje u vlastitom vrtu

Tradicionalno odlaganje i spaljivanje otpada u današnje se vrijeme sve više izbjegava i zamjenjuje postupcima koji nisu štetni za okoliš.

Kompostiranje je jedan od takvih postupaka, a kompostirati može svatko od nas.

Iz tog razloga, i ove smo godine, kao dio kampanje Kompostiranje u vlastitom vrtu, našim korisnicima osigurali određeni broj besplatnih kompostera.

Kako rezervirati besplatni komposter?

  • ispunjavanjem online obrasca na našoj web stranici
  • pozivom na broj telefona 01/ 2888 938 ili upisom u odgovarajući obrazac osobno u sjedištu komunalnog društva Ivakop d.o.o. na adresi Savska 50 u Ivanić-Gradu
  • jednu količinu kompostera ćemo podijeliti i putem Obiteljskog radija Ivanić, pa ovim putem pozivamo slušatelje da prate program Obiteljskog radija, uključe se u nagradnu igru i osvoje besplatni komposter

Tko sve ima pravo na dodjelu besplatnog kompostera?

Pravo na besplatni komposter imaju isključivo fizičke osobe korisnici komunalog društva Ivakop d.o.o., a koji nisu osvojili komposter tijekom naše prethodne kampanje.

Također, neće se uzimati u obzir prijave onih korisnika nad kojima je zbog neplaćanja dospjelih obveza pokrenut ovršni postupak ili su u sustavu evidentirani zbog neplaćanja računa za uslugu odvoza otpada.

Budući da je broj kompostera ograničen, besplatni komposter će dobiti oni korisnici koji se na jedan od navedenih načina prijave prije isteka zaliha!

Nakon što sakupimo sve prijave, komposteri će korisnicima koji su na to ostvarili pravo biti dodijeljeni na kućnu adresu.

 

Kako se prijaviti za besplatan komposter možete saznati na našoj web stranici : http://www.ivakop.hr/kompostiranje-u-vlastitom-vrtu

Više o samoj kampanji kompostiranja u vlastitom vrtu vidljivo je na naslovnici : http://www.ivakop.hr/