12.04.2017.

Cinelov d.o.o. započeo izgradnju poslovnog prostora u Poduzetničkoj zoni

Poduzeće Cinelov d.o.o. iz Zagreba je danas započelo izgradnju vlastitog poslovnog prostora na zemljištu kupljenom u Poslovnoj zoni UPU 6.

Poduzeće se bavi uslužnom djelatnošću, a specijalizirano je za turističke djelatnosti kojima želi približiti lov putem reprodukcije na platno – tzv. Greenhunt.

Radi se o digitalnoj reprodukciji prirodnog okruženja i lova na platno čime će svi zainteresirani moći iskušati svoje vještine koristeći modernu tehnologiju te simulaciji vježba stručno prilagođenih određenim situacijama u zaštiti imovine i osoba. Uz navedeno u sklopu objekta će se nalaziti i trgovina opreme specijalizirane za lov, zaštitu osoba i imovine.

Ukupna površina objekta u izgradnji iznosi oko 700m2, a sastoji se od hale površine 400m2 u kojem će se održavati projekcije i pratećeg objekta od 300m2 u kojem će biti smješten ugostiteljski objekt i trgovina.

U planu je do 10. svibnja završiti radove na izgradnji poslovnog objekta nakon čega će uslijediti i opremanje unutarnjih prostora. Očekuje se pet do sedam novozaposlenih djelatnika.