22.02.2017.

Obnova i uređenje hortikulture

Od ponedjeljka, 20.2.2017. godine, Komunalni centar Ivanić-Grad d.o.o. je nastavio s obnovom i uređenjem hortikulture u našega grada.

Nakon što su prošle godine uklonjeni stari i bolesni grmovi kao i stabla, na njihovo mjesto su posađene nove mlade sadnice.

Krajem jeseni prošle godine te nakon zimske pauze ovih dana, čim su vremenske prilike to dozvolile, krenulo je uređenje i šišanje postojećih grmova i niskih stabala, dok je do kraja ovog mjeseca u planu završetak posla podrezivanja visokih stabala.

U tu svrhu je unajmljena autoplatforma kao i stručnjak iz područja hortikulture s višegodišnjim iskustvom u svom području rada i vrhunskim preporukama.

Uz stručno vodstvo pristupilo se uređivanju i podrezivanju krošnji drveća kako bi se kroz idućih 3-5 godina sve postojeće krošnje uspjele lijepo zaokružiti, ispuniti i oblikovati.

Radovi su započeli s uređivanjem stabala u Ulici kralja Tomislava, preko puta zgrade „penzionerca“ i u Moslavačkoj ulici prema zgradi FINA-e, nakon kojega je krenulo i uređivanje Trga V. Nazora.

Komunalni centar Ivanić-Grad d.o.o. ovim putem moli sve građane za razumijevanje zbog zatvaranja pojedinih parkirnih mjesta prilikom navedenih radova, koji su nužni kako ne bi došlo do oštećenja vozila u djelokrugu rada.