27.02.2017.

U Ivanić-Gradu proglašeni najbolji sportaši Zagrebačke županije

Karatistica Ana Lenard iz Karate kluba Samobor i bacač diska Velimir Šandor iz Atletskog kluba osoba s invaliditetom „Uspon“ iz Velike Gorice najbolji su sportaši Zagrebačke županije u 2016. godini. Priznanja za najbolje ekipe primili su kuglači kluba Zaprešić i šahistice kluba Polet Buševec.

Proglašenje najboljih svečano se održalo u prostorijama Hotela Sport u organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije i domaćina Gradske zajednice športskih udruga Grada Ivanić- Grada.

Priznanje za djelovanje na unapređenju tjelesne i zdravstvene kulture djece i mladeži, odnosno razvoj pojedinog sporta i sporta u cjelini primilo je deset klubova među kojima je i Streljački klub Ivanić.

Od nagrada sportskim djelatnicima za značajna ostvarenja u sportu izdvajamo priznanja Đuri Paheru iz Stolnoteniskog kluba „Sloga“ Novoselec i Željku Duhu iz Streljačkog kluba Ivanić.

Od laureata za žensku nadu u 2016. godini izdvajamo Nelly Džanić iz Karate kluba Mladost Ivanić-Grad, a od muških nada Valentina Ivanića, također iz Karate kluba Mladost, te Matea Čukelja iz karate kluba KIK.

Za najboljeg sportaša s invaliditetom proglašena je Mirjana Lučić iz Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Uspon iz Velika Gorica, a nagradu za životno djelo primio je Mladen Čop iz Jastrebarskog.

Priznanje najboljima uručili su župan Stjepan Kožić, njegov zamjenik Rudolf Vujević, predsjednik županijske Zajednice sportskih udruga i saveza Vladimir Bregović i tajnik Gradske zajednice Igor Mužina.

Siniša Klasić