04.10.2017.

Nasmijte se do suza uz odličnog Jana Kerekeša u predstavi „Krtice“

Nasmijte se do suza uz odličnog Jana Kerekeša u predstavi „Krtice“, u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad u četvrtak, 19.10.2017. u 20 sati. Ulaznice možete rezervirati i kupiti u pretprodaji po cijeni od 30 kn u POU Ivanić-Grad, Moslavačka 11 ili na broj telefona: 01/2881 689 i 099 224 27 03 a na dan predstave cijena ulaznice bit će 40 kn. 

O predstavi:

Nagrađivana je to komedija Kerekesh Teatra u kojoj se na nogometnom terenu u NK Žbunju s krticama bori domar Stjepan Radički. Osim što isproba sve moguće metode koje su ikad ikome pale na pamet kako bi otjerao krtice, na teren mu dolaze pomoći i odmoći razni prijatelji i neprijatelji, među kojima su i Žarko Potočnjak, bivši ministar Linić, Siniša Popović, Massimo, Policajac z Mača i mnogi drugi. 

Više od 15 likova u predstavi, na maksimalno duhovit način, tumači mlad i nagrađivan glumac Jan Kerekeš koji je za ‘Krtice’ bio i nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta 2015. Predstava „Krtice“ osvojila je nagradu publike na 16. Festivalu pučkog teatra Omišalj-Čavle.  

Režiju potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Scenografija i dizajn plakata – Dina Rain

Kostimografija – Jan Kerekeš

Scenski slikar – Ivan Duić

Glazba – Leo Friščić, Jan Kerekeš

Majstor tona – Leo Friščić

Majstor rasvjete – Adis Bakal

Trajanje predstave: 60min