17.01.2018.

Nastup limača na 11. Međunarodnom šampion junior kupu u Sarajevu

U periodu od 11. do 14.siječnja 2018 godine Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanića sudjelovala je na 11. međunarodnom Šampion junior kupu u Sarajevu. Na turniru je sudjelovalo preko 150 ekipa u 6 kategorija.

Naša Škola na turniru je sudjelovala sa kategorijom limača – 2007 i 2008 godište te su obje ekipe pokazale odličan nogomet i na najbolji način prezentirali rad i djelovanje Škole nogometa NK Naftaš Ivanića na ovom međunarodnom turniru. 

Limači 2007 godište odlično su otvorili turnir pobjedama u skupini te su došli do 1/8 finala no plasman u ¼ finale turnira izborila je ekipa RNK Zmaj iz Makarske pobjedom od 2:0. Limači 2008 godište jednom pobjedom i dva minimalna poraza od 1:0 nažalost nisu prošli u daljnji tijek natjecanja, no igra, zalaganje i borbenost te ukupni dojam prisustvovanja djece na ovakvom turniru sigurno je ono po čemu će turnir u Sarajevu ostati upamćen kod naših malih nogometaša. 

Na turniru svoju podršku navijanjem davali su roditelji, treneri i predstavnici kluba, a zaključak je da je sudjelovanje na ovakvim turnirima kvaliteta više u radu i djelovanju naše škole nogometa.