23.01.2018.

Održan malonogometni turnir limača Ivanić-2018.

U nedjelju 21.01.2018.godine održan je tradicionalni malonogometni turnir limača Ivanić-2018. Na turniru je nastupilo 10 ekipa koje su se natjecale u dvije skupine. Pobjednik turnira bila je ekipa NK DUGO SELO 1 koja je u finalu nakon raspucavanja penala pobijedila ekipu NK SLOG BREZJE. 3.mjesto osvojila je naša ekipa ŠNM NAFTAŠ IVANIĆ koja je također nakon raspucavanja penala pobijedila ekipu NK Dugo Selo 2. Na turniru su sudjelovale ekipe NK Sloga Križ, NK Moslavina Kutina, NK Čazma, NK Dinamo Okić, NK Sloga Brezje, NK Dugo Selo sa dvije te NK Naftaš Ivanić sa 3 ekipe.

Za najboljeg golmana turnira proglašen je MARIO ILIJA PRKIĆ ( NK Dugo Selo-I ), za najboljeg strijelca turnira proglašen je naš FRAN VUKOVIĆ – 7 golova ( ŠNM Naftš Ivanić ), a za najboljeg igrača turnira proglašen je MATEJ HORVAT ( NK Sloga Brezje ). Nagrade i pehare u ime Škole nogometa Naftaš Ivanić dodijelio je Voditelj škole Zoran Rede.

Proglašenjem pobjednika završen je ovogodišnji Malonogometni turnir Prstića i Limača IVANIĆ-2018 koji je u 2 vikenda okupio 200 djece i sportskih djelatnika. Nakon ovog zimskog turnira u lipnju nas očekuje i Međunarodni nogometni turnir limača na kojem će se ponovno okupiti veliki broj malih nogometaša.