15.03.2018.

Poziv na stručno usavršavanje nastavnika i stručnih suradnika u osnovnim školama na temu robotike

U petak i subotu 23. i 24. ožujka u Tehnološkom Parku Zagreb održat će se nacionalno stručno usavršavanje namijenjeno nastavnicima i stručnim suradnicima osnovnih škola.

U sklopu usavršavanja bit će predstavljena edukacijska tehnologija koja se koristi u aktivnostima projekta (mBot roboti, MakeBlock Ultimate roboti i Littlebits Smart Home kompleti), a polaznici će, uz pomoć edukatora, imati priliku rješavati praktične zadatke korištenjem navedene opreme.

Rok za prijavu je 19. ožujka 2018., a prijaviti se možete tako da ispunite prijavni obrazac. Osim ispunjavanja obrasca, svi zainteresirani trebaju poslati izvadak iz e-matice (dokaz o pripadnosti ciljanoj skupini – odgojno obrazovni djelatnik/ica) na e-mail adresu: [email protected].

Budući da je broj mjesta ograničen, prednost pri odabiru sudionika stručnog usavršavanja imaju:

• nastavnici iz STEM područja,
• nastavnici i stručni suradnici iz škola koje su uključene u Croatian Makers ligu (provjerite ovdje).

Predznanje o programiranju i robotici nije uvjet za prijavu i odabir polaznika.

Program stručnog usavršavanja, uvjeti za prijavu i upute za prijavu na stručno usavršavanje dostupni su u sklopu teksta Poziva kojeg možete preuzeti OVDJE.

Stručno usavršavanje održava se u sklopu provedbe projekta Croatian Makers Plus – za darovitu djecu kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali.

Za sve ostale informacije i upite obratite se na:

[email protected]
099 368 0713