15.03.2018.

Promocija knjige Brune Šimleše "Istine i laži o ljubavi"

U ponedjeljak 19. ožujka 2018. u 19 sati u Gradskoj knjižnici Ivanić-Grad predstavljamo novu knjigu Brune Šimleše ISTINE I LAŽI O LJUBAVI!

Nakon što nas je u Ljubavologiji naučio razviti zdravu ljubav prema sebi i drugima, u ovoj knjizi ide korak dalje. Britko, razigrano, duhovito, ali i odrješito razbija najčešće zablude o ljubavi. Objašnjava i kako se riješiti toksičnih uvjerenja koja vam truju um i srce!

• Koliko se muškarci i žene doista razlikuju?
• Kako se riješiti osjećaja da ne zavređujemo ljubav?
• Kako stvoriti sretnu vezu?
• Kako doista funkcionira Zakon privlačnosti?

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti, već dobro poznat našoj publici. Dosad je objavio osam knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji, a ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga.

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Trenutačno piše tjednu kolumnu za Jutarnji list.

Sve za nju u 2016. godini dodijelilo mu je VAM nagradu za pomoć onkološkim pacijentima i senzibiliziranje javnosti na probleme onih koji se bore protiv raka.