05.09.2018.

Poziv i uvjeti izlaganja na sajmu 14. BUČIJADA (20. i 21.10.2018. u Ivanić-Gradu)

Pozivamo Vas na 14. Bučijadu u Ivanić-Gradu, prodajni sajam buča, bučinog ulja, proizvoda od buča te ostalih eko-etno proizvoda.

Prodajni sajam održava se 20. i 21. listopada 2018. od 09,00 do 18,00 sati u Ivanić-Gradu na lokacijama: gradska tržnica Maznica, Trg Vladimira Nazora, Moslavačka ulica i parking na SP Zelenjak.

Izlagačima za prodajno mjesto:

  • Tržnica Maznica i prostor uz tržnicu - OPG-ima i ostalim proizvođačima hrane bit će dodijeljen stol (dužina 2 m) 300,00 kn za dva dana manifestacije
  • Mali trg ispred tržnice, EPG – ekološkim proizvođačima bit će dodijeljen štand organizatora 300,00 kn za dva dana manifestacije
  • Moslavačka ulica (prvi dio ulice) – proizvođačima bučinog ulja u šatoru bit će dodijeljen stol 300,00 kn za dva dana manifestacije
  • Trg V. Nazora, tradicijskim proizvodima i obrtima bit će dodijeljen štand organizatora 400,00 kn za dva dana manifestacije
  • Moslavčka ulica (drugi dio ulice) – proizvođačima suvenira i ručno rađenog nakita bit će dodijeljen prostor za postavljanje vlastitog štanda 200,00 kn/m2 za dva dana manifestacije
  • Parking i prostor uz stazu na Sportskom parku Zelenjak - izlagačima s ostalim sadržajem (bomboni, plodine, šećerne vate, baloni, lepinje, fritule i ostali izlagači) bit će dodijeljeno mjesto za vlastiti štand 200,00 kn/ m2 za dva dana manifestacije
  • Parking-poligon Auto škole na SP Zelenjak-prostor predviđen za zabavni i slični sadržaj (naplaćuje se minimalno 10m2 naplaćuje se 50 kn/m2 odnosno 500 kn dnevno)
  • Zelena površina uz stazu na SP Zelenjak-pony konjići (minimalno 10m2, naplaćuje se 30 kn/m2 odnosno 300 kn po danu)

Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem štandova i stolova s klupama koji će se naplaćivati na sam dan sajma od strane Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o.

Izlagači koji imaju vlastiti štand i žele s njim izlagati molimo da navedu u prijavi dimenzije štanda. CIJENA PRODAJNOG MJESTA ZA IZLAGAČE S VLASTITIM ŠTANDOM JE 200,00 KN/M2 ZA DVA DANA MANIFESTACIJE.

ZA NAJAM JAVNE POVRŠINE Rješenje će izdati Grad Ivanić-Grada na osnovu kojeg treba uplatiti dogovoreni iznos, a kopiju potvrde o uplati dostaviti komunalnom redaru najkasnije 3 dana prije manifestacije.

Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti FOTOGRAFIJU ŠTANDA I PROIZVODA KOJE IZLAŽU NA BUČIJADI, PRESLIKU RJEŠENJA o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga.
Molimo Vas da Vaša prodajna mjesta i štandove prigodno uredite i ukrasite bučama. Ocjenjivačka komisija izabrat će najljepše uređeno mjesto ili štand na Bučijadi te izlagača nagraditi.

Ujedno Vas obavještavamo da će se vršiti izbor najmanje, najveće i najoriginalnije buče tako da svoje primjerke možete dostaviti Ocjenjivačkoj komisiji u nedjelju 21. listopada od 9 do 10 sati na info buču.

I ove godine pripremamo edukativne, tradicijske, kulturne i zabavne sadržaje za posjetitelje svih generacija. Restorani i ostali ugostiteljski objekti svoju gastro ponudu obogatit će jelovnikom od buča. Bit će organiziran turistički vlak Bučko-express iz Zagreba.

VAŽNA NAPOMENA:

Izlagači su dužni pridržavati se: Općih uvjeta izlaganja na 14. Bučijadi, zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, a posebno sukladno članku 4., 5., 10. i 12. Zakona o trgovini kao i odredbi Zakona o fiskalizaciji te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost.

Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda (sireva, suhomesnatih proizvoda, zimnica) moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja, a stolove prekriju bijelim stolnjacima.
U prilogu poziva za izlaganje dostavljamo OPĆE UVJETE IZLAGANJA i PRIJAVNICU.

POPIS I PLAN IZLAGAČKIH MJESTA BIT ĆE NA INTERNETSKIM STRANICAMA TZG IVANIĆ- GRADA 5. LISTOPADA 2018.
Izlagači kojima je odobreno sudjelovanje dobit će pismeno odobrenje za sudjelovanje na 14. Bučijadi e-mailom ili poštom, a na dan manifestacije akreditaciju izlagača.
Odobrenje za izlaganje obavezno je ponijeti sa sobom radi ulaska u izlagački prostor.

 

Prijavu poslati najkasnije do 28. 9. 2018. na:
TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11, 10310 Ivanić-Grad ili
E-mail: [email protected]

 

PRIJAVE PRISTIGLE POSLIJE 28. RUJNA 2018., NEPOTPUNE, NEPOTPISANE TE PRIJAVE BEZ FOTOGRAFIJE PROIZVODA KOJI SE IZLAŽU NEĆE SE UVAŽITI.

Organizator zadržava pravo određivanja veličine prostora i mjesta za izlagače te pravo selekcije prijavljenih izlagača ovisno o proizvodima koje izlažu.
Prednost imaju proizvođači buča, bučinog ulja, proizvoda od buča i ostali ekološki i tradicijski proizvodi.

Potpisom Prijavnice izlagači daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na manifestaciji „Bučijada u Ivanić-Gradu“. Ti podatci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Turističke zajednice Grada Ivanić-Grada na adresi Moslavačka 11, Ivanić-Grad te mogu biti brisani na zahtjev.

 

U Ivanić-Gradu, 28. kolovoza 2018.

Ankica Bešter
Direktorica TZG Ivanić-Grada

PREUZMITE DOKUMENTE: