15.01.2019.

Održan malonogometni turnir prstića 2019.

U nedjelju 13.01.2019.godine u sportskoj dvorani Žeravinec u Ivanić-Gradu održan je tradicionalni malonogometni turnir prstića Ivanić-2019. Turnir je organizirala Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić za U-9 kategoriju djece ( 2010 godište i mlađi ).

Na turniru je nastupilo 10 ekipa iz Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko-bilogorske županije – NK Sloga Križ, NK Kloštar, NK Moslavac, NK Trnski, NK Mladost Petrinja, NK Čazma i NK Naftaš Ivanić. Škola nogometa NK Naftaš Ivanić nastupila je sa tri ekipe od kojih je ekipa Naftaš Ivanić I osvojila 1. mjesto na turniru ispred ekipa NK Mladost Petrinja koja je osvojila 2 i 3.mjesto i ekipe NK Moslavac Popovača koja je osvojila 4 mjesto.

Na turniru su dodijeljene i posebne nagrade za najboljeg golmana turnira, najboljeg strijelca i najboljeg igrača turnira. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Tin Kučinić golman ekipe NK Naftaš Ivanić, za najboljeg strijelca turnira proglašen je Leo Majcek igrač NK Mladost Petrinja dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Zvonimir Stipić igrač NK Naftaš Ivanića.

Turnir je pokazao veliki talent naših najmlađih nogometaša i potvrdio kvalitetu rada škola nogometa u najmlađim kategorijama djece.
Postignuti rezultati:
1. Mjesto – NK NAFTAŠ IVANIĆ 1
2. Mjesto – NK MLADOST PETRINJA 2
3. Mjesto – NK MLADOST PETRINJA 1
4. Mjesto – NK MOSLAVAC POPOVAČA
Najbolji golman turnira: Tin Kučinić ( NK Naftaš Ivanić )
Najbolji strijelac turnira: Leo Majcek ( NK Mladost Petrinja ) – 13 golova
Najbolji igrač turnira: Zvonimir Stipić ( NK Naftaš Ivanić )