20.04.2020.

VIOZŽ - OBAVIJEST KORISNICIMA - očitanje brojila

Cijenjeni korisnici,

 

Kako zbog virusa COVID-19 djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje Zagrebačke županije d.o.o. neće vršiti očitanja vodomjera, mole se korisnici sa područja naselja koja administrativno spadaju u Grad Ivanić-Grad da sami očitaju i jave stanja vodomjera.

Tu spadaju:  Caginec, Deanovec, Derežani, Graberje Ivanićko, Greda Breška, Lepšić, Lijevi Dubrovčak, Opatinec, Posavski Bregi, Prečno, Prerovec, Tarno, Topolje, Trebovec, Šemovec Breški, Šumečani, Zaklepica i Zelina Breška.

Ukoliko korisnici ne očitaju i jave svoja stanja biti će im fakturirana prosječna potrošnja vode iz 2019.godine.

Stanja vodomjera se mogu dojaviti  do 30.travnja  elektroničkom poštom ili telefonom u poslovnu jedinicu kako slijedi :

-          Poslovna jedinica Ivanić-Grad na broj telefona 01/4095-130 ili na mail: [email protected] , [email protected], [email protected]

 

Obavješavamo vas da se na web stranici Društva www.viozz.hr nalazi obrazac u koji možete upisati očitano stanje vodomjera i upisati e-mail adresu na koju želite da vam se pošalje račun ili možete podatke o e-mail adresi za dostavu računa dojaviti istim putem kao i očitanja vodomjera.

Molimo korisnike da nepotrebno ne dolaze u poslovne jedinice kako bi dostavili očitana stanja vodomjera, sve sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite RH i Odluke o ograničavanju rada sa strankama zbog zaštite od COVID-19 virusa.

 

Hvala na razumijevanju.

S poštovanjem,

Vodoopskrba i odvodnja Zagrebačke županije d.o.o.