28.01.2020.

Održan Malonogometni turnir Limača Ivanić - 2020

U nedjelju 26.01.2020. godine u sportskoj dvorani Žeravinec  u Ivanić-Gradu održan je tradicionalni malonogometni turnir limača Ivanić-2020.  Turnir je organizirala Škola nogometa mladeži NK Naftaš Ivanić za U-11 kategoriju djece ( 2009 godište i mlađi ). Na turniru je nastupilo 12 ekipa iz Zagrebačke, Sisačko-moslavačke i Bjelovarsko-bilogorske županije – NK Sloga Križ, NK Kloštar, NK Moslavac, NK Dubrava, NK Čazma, NK Rugvica, NK Dugo Selo, NK Vrbovec i  Škola nogometa NK Naftaš Ivanić koja je na turniru nastupila sa tri ekipe.

Pobjednik turnira bila je ekipa domaćina NK Naftaš Ivanić koja je u finalu rezultatom 3:0 pobijedila ekipu NK Dugo Selo. U utakmici za 3 mjesto pobjedu je odnijela ekipa NK Vrbovec koja je pobijedila ekipu NK Moslavac iz Popovače rezultatom 4:1. Na turniru su dodijeljene i posebne nagrade za najboljeg golmana turnira, najboljeg strijelca i najboljeg igrača turnira. Za najboljeg golmana turnira proglašen je Niko Šeremet golman ekipe NK Naftaš Ivanić koji na turniru nije primio ni jedan gol. Za najboljeg strijelca turnira sa 9 postignutih golova proglašen je Leo Kozumplik igrač NK Vrbovec dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Marko Rošin igrač NK Naftaš Ivanić. Pehare i pojedinačne nagrade na kraju turnira podijelili su Dopredsjednik kluba Gordan Petković i Predsjednik kluba Tomislav Abramović.

Ovogodišnji malonogometni turnir u Ivanić-Gradu u dva dana okupio je 24 ekipe na kojem je nastupilo više od 250 djece i trenera. Turnir je bio odlična prilika na terenu vidjeti velike talente naših najmlađih nogometaša i potvrdu kvalitete rada škola nogometa ovog djela države u najmlađim kategorijama djece.

Postignuti rezultati:

  1. mjesto - NK NAFTAŠ IVANIĆ
  2. mjesto - NK DUGO SELO
  3. mjesto – NK VRBOVEC
  4. Mjesto – NK MOSLAVAC

Najbolji golman turnira: Niko Šeremet ( NK Naftaš Ivanić  ) – 0 primljenih golova

Najbolji strijelac turnira: Leo Kozumplik ( NK Vrbovec ) – 9 postignutih golova

Najbolji igrač turnira: Marko Rošin ( NK Naftaš Ivanić )