30.08.2021.

U Nedjelju je održan 21. Memorijalni rally susret Zdravko Jambrešić

Jučer je usprkos kišnom vremenu održan 21. Memorijalni rally susret Zdravko Jambrešić, OTK Ivanić-Grad. Na memorijalu je sudjelovalo 143 sudionika, odnosno 62 automobila, 3 kombi vozila, 17 motocikala i prikoličara te 1 oldtimer bicikl.

Nakon tradicionalnog okupljanja u Ivanić-Gradu, na Trgu Vladimira Nazora, kolona je startala u 11 sati te praćena kišom preko Križa stigla u Čazmu. Krajnje odredište je bila Stara Marča gdje su podijeljene nagrade, priznanja i zahvalnice. Slijedio je ručak i završno druženje svih sudionika ovog uspješnog susreta.

Na održanim natjecanjima u spretnosti, nagrade za prva mjesta osvojili su Silvijo Jambrešić za motocikle, Mladen Crnički u klasi prikoličara te Mladen Kirišić za automobile, svi članovi Oldtimer kluba domaćina.

Neposredno prije polaska za Križ, delegacija OTK Ivanić, odala je počast bivšem predsjedniku, Zdravku Jambrešiću, položivši vijenac na groblju u Šarampovu Gornjem. Podsjetimo, Zdravko Jambrešić, dugogodišnji predsjednik i jedan od osnivača kluba OTK Ivanić-Grad preminuo je u svibnju ove godine.

O.Z.