11.06.2021.

Održana radionica “Poticanje poduzetništva jačanjem liderskih vještina”

Razvojna agencija Grada Ivanić-Grada IGRA organizirala je online edukaciju s ciljem promicanja poduzetništva jačanjem liderskih vještina. Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

Radionica je održana dana 10. lipnja 2021. posredstvom digitalne platforme Zoom, a bila je namijenjena poduzetnicama i poduzetnicima s projektnog područja koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije.

Edukatorica, Marina Hrastić Prišlin – motivacijski lider, life i business coach, vlasnica obrta za usluge i proizvodnju Stil i predsjednica Udruženja obrtnika Grada Ivanić – Grada s više od 30 godina iskustva u poduzetništvu, u nešto više od dva sata trajanja radionice poduzetnicama i poduzetnicima približila je sljedeće teme:

  • Temelji uspjeha
  • Poduzetnički mindset
  • Intelektualni DNK – potencijali i resursi
  • Financijska pismenost
  • Proces razvoja – suvremeni modeli i alati

Radionica je, na oduševljenje organizatora, trajala nešto duže od planiranog radi iznimno pozitivnog odjeka teme među polaznicama/polaznicima koji su u superlativima opisivale/opisivali svoj doživljaj radionice.

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

Sufinancirani Projekti