03.05.2021.

Održana “Radionica poticanje ženskog poduzetništva ulaganjem u digitalno oglašavanje putem društvenih mreža”

Razvojna agencija Grada Ivanić-Grada IGRA održala je online edukaciju s ciljem promicanja ženskog poduzetništva ulaganjem u digitalno oglašavanje putem društvenih mreža s naglasnom na društvene mreže Facebook i Instagram. Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog Fonda za regionalni razvoj kroz projekt “Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”.

Radionica je održana dana 03. svibnja 2021. posredstvom digitalne platforme Zoom, a bila je namijenjena poduzetnicama i obrtnicama s projektnog područja koje obuhvaća istočni dio Zagrebačke županije.

Edukatorica, Sanja Mladiček iz agencije za digitalno oglašavanje Trill, u sat i pola vremena trajanja radionice poduzetnicama je prezentirala sljedeće teme:

  • Oglašavanje putem društvenih mreža – opći dio
  • Koraci do prodaje putem Interneta
  • Jednostavna obrada fotografija
  • Pravni aspekt oglašavanja putem društvenih mreža – obveza obračuna PDV-a, organizacija nagradnih igara
  • Važni linkovi za korištenje besplatnih Internet alata

Poduzetnice su na radionici informirane i o Poduzetničkoj zoni Grada Ivanić – Grada, prvenstveno o pogodnostima koje Poduzetnička zona nudi za svoje ulagače, kao i o završetku izgradnje Ceste Josipa Kraša u Poduzetničkoj zoni Ivanić-Grad Jug – Zona 3.

Razvojna agencija IGRA najavila je nastavak online radionica radi trenutne epidemiološke situacije izazvane virusom COVID-2019.

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike”

Sufinancirani Projekti