10.11.2021.

Poziv na online radionicu „Stvaranje organizacija koje se prilagođavaju promjenama“

Poštovane poduzetnice, poštovani poduzetnici,

Razvojna agencija IGRA Ivanić–Grad poziva vas na još jednu u nizu besplatnih online radionica – „Stvaranje organizacija koje se prilagođavaju promjenama“. Radionica će se održati u utorak 16. studenog 2021. od 12:00 do 15:00 sati elektroničkim putem – posredstvom Zoom platforme.

Temu za radionicu smo odabrali jer znamo kako je cilj svake, pa tako i vaše, organizacije da bude uspješna i djelotvorna, no svjesni smo kako je u današnjim tržišnim uvjetima to vrlo izazovno i ostvariti. Tržište potiče privrednike na konstantne promjene ukoliko žele biti i ostati konkurentni, stoga je sposobnost uvođenja i upravljanja promjenama ključan faktor za opstanak, razvoj i uspjeh.

Na radionici ćete naučiti kako stvarati organizacije koja se lako prilagođavaju promjenama bilo da su one planirane, kao što su to razvoj novih proizvoda i usluga, promjena organizacijske strukture ili ako ih uzrokuje jedan ili više nepredviđenih faktora, kao što su to pandemija, manjak stručnjaka i općenito radne snage.

 

Kroz praktične primjere ćete saznati:

  • Što su to promjene
  • Što se dešava organizacijama koje nisu spremne za promjene
  • Kako profitiraju organizacije koje su spremne na promjene
  • Kako upravljati promjenama
  • Tko upravlja promjenama
  • Kako stvarati organizacijsku kulturu i razvijati strategiju učenja
  • Kako koristiti set alata koji će služiti organizacijama za postavljanje procesa i infrastrukture za agilno prilagođavanje promjenama

Plan predavanja:

12:00 – 12:20 Uvod

12:20 – 13:00 Studija slučaja 1 – Nespremnost na promjene

13:00 – 13:15 Rasprava

13:15 – 13:25 Pauza

13:25 – 14:00 Studija slučaja 2 – Profitiranje od promjena

14:00 – 14:50 Alati za nošenje s promjenama

14:50 – 15:00 Rasprava

 

Kroz teme radionice će nas voditi predavačica Maja Krnjević iz obrta za usluge Artes Cognita.

Rezervirajte svoj termin na vrijeme – prijave na radionicu zaprimaju se do ponedjeljka, 15. studenog 2021. do 15:00 sati na e-mail adresu: [email protected] (kod prijave, molimo, navesti vaše ime i prezime, te naziv i OIB vašeg poduzeća) ili putem obrasca za prijave na internetskoj stranici Razvojne agencije: www.ra-igra.hr/prijava-na-radionice-razvojne-agencije-igra/. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna registracija na Zoom platformi, pristupni link za radionicu dobit ćete povratno mailom uz potvrdu Vaše prijave za sudjelovanje.

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“.

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“

Sufinancirani Projekti