22.11.2021.

Prijavite se na radionicu “Metode za unaprjeđenje liderskih vještina i jačanje kvalitetnog timskog okruženja”

Prijavite se na drugu radionicu iz ciklusa “Suvremene metode upravljanja – postizanje boljih poslovnih rezultata s ciljem jačanja timskog okruženja i unaprjeđenja liderskih vještina uz smanjenje stresa” – “Metode za unaprjeđenje liderskih vještina i jačanje kvalitetnog timskog okruženja” koja će se održati putem Zoom platforme u utorak 30.11.2021. od 12:00 do 14:30 i postanite rukovoditelj kakvog vaš tim i organizacija zaslužuju.

Plan predavanja:

12:00 Uvod

12:15 Kako izgraditi uspješan tim

13:00 Ključni alati i metode

13:30 Pauza

13:45 Intelektualni DNK

14:15 Bonus, pitanja i odgovori

 

Predavač: Drago Orčić – međunarodni stručnjak iz područja liderstva i ljudskih potencijala s preko tisuću sati održanih obuka, treninga i edukacija; autor više radova na temu mjerenja i upravljanja ljudskim potencijalom.

Prijave na radionicu zaprimaju se sve do 10:00 sati na dana održavanja radionice, na e-mail adresu: [email protected] (kod prijave, molimo, navesti vaše ime i prezime, naziv i OIB vašeg poduzeća) ili putem obrasca za prijave na internetskoj stranici Razvojne agencije: www.ra-igra.hr/prijava-na-radionice-razvojne-agencije-igra/. Za sudjelovanje na radionici nije potrebna registracija na Zoom platformi, pristupni link za radionicu dobit ćete povratno mailom uz potvrdu Vaše prijave za sudjelovanje.

Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“ te je sudjelovanje za sve sudionike besplatno.

Sadržaj internetske objave isključiva je odgovornost razvojne agencije IGRA Grada Ivanić-Grada.