13.10.2021.

Besplatna interaktivna radionica "Suvremene metode upravljanja – postizanje boljih poslovnih rezultata s ciljem jačanja timskog okruženja i unaprjeđenja liderskih vještina uz smanjenje stresa"

Poštovane poduzetnice, poštovani poduzetnici,

Ako želite:

  • unaprijediti svoje liderske i komunikacijske vještine
  • efikasnije i konstruktivnije komunicirati među suradnicima
  • unaprijediti timski duh
  • postići viši nivo motivacije
  • steći i savladati nove tehnike
  • postići veću efikasnost kroz usklađivanje zadataka
  • imati bolje rezultate uz manje stresa

Dođite na besplatnu interaktivnu radionicu “Suvremene metode upravljanja – postizanje boljih poslovnih rezultata s ciljem jačanja timskog okruženja i unaprjeđenja liderskih vještina uz smanjenje stresa” u organizaciji Razvojne agencija IGRA Ivanić–Grad.

Radionica će se održati u četvrtak 21. listopada 2021. od 12:00 do 17:00 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Ivanić–Grada, na adresi Poduzetnička ulica 11.

 

Teme radionice:

12:00 Uvod

12:15 Poslovne ideje i ciljevi

13:00 Vizija vs misija za prirodno poslovanje

13:45 Uspješan tim

14:00 Ključni alati

15:15 Intelektualni DNK

16:15 Bonus

16:45 Pitanja i odgovori

 

Predavači:

Drago Orčić – međunarodni stručnjak iz područja liderstva i ljudskih potencijala s preko tisuću sati održanih obuka, treninga i edukacija. Autor je više radova na temu mjerenja i upravljanja ljudskim potencijalom. Svoj rad bazira na dvadesetogodišnjem poduzetničkom, menadžerskom, mentorskom, znanstvenom iskustvu kao i na iskustvu rada s marginaliziranim skupinama.

Marina Hrastić Prišlin – business coach s višegodišnjih iskustvom u liderstvu i obrtnica s tridesetogodišnjim iskustvom

 

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru projekta „Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“.

Rezervirajte svoj termin na vrijeme jer je broj sudionika ograničen – prijave na radionicu zaprimaju se do srijede, 20. listopada 2021. do 12:00 sati na e-mail adresu: [email protected] (kod prijave, molimo, navesti vaše ime i prezime, te naziv i OIB vašeg poduzeća) ili putem obrasca za prijave na internetskoj stranici Razvojne agencije: www.ra-igra.hr/prijava-na-radionice-razvojne-agencije-igra/

 

„Razvoj usluga Razvojne agencije IGRA s ciljem unaprjeđenja informiranja za poduzetnike“

Sufinancirani Projekti