Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

Želim Vam poželjeti dobrodošlicu na stranice Grada Ivanić-Grada.

Stranice pružaju informacije o samom Gradu Ivanić-Gradu, njegovoj povijesti i baštini, turističkim odredištima, javnim ustanovama, trgovačkim društvima i kontaktima, a također i o važnim događajima i novostima.

Nadam se da će lakše virtualno snalaženje pomoći stanovnicima našeg Grada, a ujedno da će potaknuti mnoge posjetitelje da dođu i uvjere se kako je lijep naš Grad Ivanić-Grad.

Gradonačelnik
Javor Bojan Leš, dr.vet.med

NOVOSTI

29.07.2015.

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja 5. kolovoza 2015. u Ivanić-Gradu

10:00 Prijem predstavnika braniteljskih udruga kod gradonačelnika 18:00 Otvorenje Izložbe slika Ivana Lackovića Croate u zgradi stare škole/Obiteljskog radio Ivanića18:30 Polaganje vijenaca na Spomenik poginulim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata u Parku hrvatskih branitelja 19:00 Sveta misa...

NASTAVI ČITATI
24.07.2015.

Početak radova na Dječjem vrtiću Žeravinec

Započeli su radovi na dječjem vrtiću Žeravinec na obnovi fasade i krovišta s ciljem racionalne uporabe energije i toplinske zaštite. Izvođač radova je „MDK“ građevinar iz Velikog Trgovišća te ugovorena vrijednost radova iznosi 686.746,12 kn. Rok završetka radova je 90 dana.
Slijedeći tjedan zap...

NASTAVI ČITATI
23.07.2015.

Blagdan sv. Ane - Breška Greda

U srijedu, 22.07.2015. djelatnici Komunalnog centra Ivanić-Grad d.o.o. uredili su područje mjesnog odbora Breška Greda povodom svečanosti koje će se održati ovaj vikend povodom obilježavanja blagdana sv. Ane, zaštitnice Breške Grede.
Prilikom uređenja pokošeni su nadvožnjak, dječje igralište, s...

NASTAVI ČITATI