Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

Želim Vam poželjeti dobrodošlicu na stranice Grada Ivanić-Grada.

Stranice pružaju informacije o samom Gradu Ivanić-Gradu, njegovoj povijesti i baštini, turističkim odredištima, javnim ustanovama, trgovačkim društvima i kontaktima, a također i o važnim događajima i novostima.

Nadam se da će lakše virtualno snalaženje pomoći stanovnicima našeg Grada, a ujedno da će potaknuti mnoge posjetitelje da dođu i uvjere se kako je lijep naš Grad Ivanić-Grad.

Gradonačelnik
Javor Bojan Leš, dr.vet.med

NOVOSTI

17.04.2015.

Energetska obnova obiteljskih kuća

Temeljem brojnih svakodnevnih upita građana o natječaju za energetsku obnovu obiteljskih kuća, provjerili smo u Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost kada se planira objaviti najavljeni natječaj i dobili odgovor da se objava natječaja EnU-22 i EnU-23 očekuje u idućih 10 do 15 dana.
...

NASTAVI ČITATI
17.04.2015.

Punionica električnih vozila

Grad Ivanić-Grad planira u suradnji s HEP-om ostvariti suradnju na razvojnom projektu HEP-a za izgradnju infrastrukture za punjenje električnih vozila.

Molimo da nam se jave građani ili tvrtke koji planiraju tijekom 2015. godine nabaviti električno ili hibridno vozilo, kako bi mogli krenu...

NASTAVI ČITATI
17.04.2015.

Ispravak ne namjerne pogreške - dječje igralište

Poštovani,
prilikom pisanja vijesti o dječjem igralištu u Donjem Šarampovu, dogodila se ne namjerna pogreška koju želimo ispraviti.
Naime, u veljači ove godine, delegacija u kojoj je bio gradonačelnik Javor Bojan Leš, komunalni redar, te predstavnici komunalnih tvrtki Grada Ivanić-Grada ob...

NASTAVI ČITATI