Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

dobrodošli na službene stranice Grada Ivanić-Grada koje vam pružaju informacije o gradu, njegovoj povijesti i baštini, prirodnim ljepotama, turističkim atrakcijama, javnim ustanovama, trgovačkim društvima, kontaktima, važnim događanjima i novostima, kao i mogućnostima suradnje, od ulaganja u poduzetničku zonu do suradnje na razvojnim projektima. Pratite svakodnevna zbivanja u Gradu i aktivno komunicirajte s nama i putem naše Facebook stranice.

Gradonačelnik

Javor Bojan Leš, dr.vet.med

 

NOVOSTI

31.08.2017.

Javna rasprava o projektu Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Ivanić-Grada

Grad Ivanić-Grad je nositelj projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području Ivanić-Grada, koji obuhvaća područja slijedećih jedinica lokalne samouprave: Grad Ivanić-Grad, Grad Dugo Selo, Općina Brckovljani, Općina Kloštar Ivanić i Općina Križ. Projekt se provodi u okviru Okvirno...

NASTAVI ČITATI
07.07.2017.

Javna rasprava o Planu gospodarenja otpadom Grada Ivanić-Grada

Temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13) izrađen je nacrt Prijedloga novog Plana gospodarenja otpadom Grada Ivanić-Grada koji će definirati politiku gospodarenja otpadom u idućih šest godina.
Sukladno zakonu, Nacrt Plana objavljujemo radi pribavljanja mišljenja, primjedaba i p...

NASTAVI ČITATI
25.06.2017.

Čestitka gradonačelnika povodom Dana državnosti

Drage Ivanićanke, dragi Ivanićani,
Ponosno istaknimo barjake na Dan državnosti Republike Hrvatske, mlade države s bogatom poviješću o nacionalnom identitetu!
Iako ove godine slavimo tek 26. godinu državnosti, obilježimo ove dane slavlja s istinskom zahvalnošću prema svim našim predcima koj...

NASTAVI ČITATI