Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

dobrodošli na službene stranice Grada Ivanić-Grada koje vam pružaju informacije o gradu, njegovoj povijesti i baštini, prirodnim ljepotama, turističkim atrakcijama, javnim ustanovama, trgovačkim društvima, kontaktima, važnim događanjima i novostima, kao i mogućnostima suradnje, od ulaganja u poduzetničku zonu do suradnje na razvojnim projektima. Pratite svakodnevna zbivanja u Gradu i aktivno komunicirajte s nama i putem naše Facebook stranice.

Gradonačelnik

Javor Bojan Leš, dr.vet.med

 

NOVOSTI

07.04.2017.

Poslovni dnevnik i Grad Ivanić-Grad vas pozivaju na „Poslovni uzlet Grada Ivanić- Grada“

Poslovni dnevnik i Grad Ivanić-Grad vas pozivaju na „Poslovni uzlet Grada Ivanić- Grada“ koji će se održati 7. travnja s početkom u 10 sati u Maloj Sali Pučkog otvorenog učilišta.
Sudjelujte na panel diskusijama i besplatnoj radionici o EU fondovima. Saznajte sve o aktualnim natječajima, načinu...

NASTAVI ČITATI
29.03.2017.

NAJAVA - Bogate edukativno-zabavne manfestacije Ivanić-Grada

U Ivanić-Gradu su predstavljene predstojeće manifestacije koje se održavaju krajem ožujka i početkom travnja: projekt Living streets, sufinanciran od strane EU, koji traje sve do 9. travnja; u organizaciji Poslovnog dnevnika održat će se 7. i 9. travnja Poslovni uzlet i Festival poduzetništva, obrta...

NASTAVI ČITATI
28.03.2017.

Obavijest o zatvaranju prometa

Poštovani sugrađani,
obavještavamo Vas da ćemo zbog provedbe EU projekta “Living Streets” dio Trga Vladimira Nazora zatvoriti za promet u razdoblju od 27.03.2017 do 09.04.2017.
Unaprijed zahvaljujemo na razumijevanju i ujedno Vas pozivamo da se uključite u aktivnosti koje će biti organizir...

NASTAVI ČITATI