Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

dobrodošli na službene stranice Grada Ivanić-Grada koje vam pružaju informacije o gradu, njegovoj povijesti i baštini, prirodnim ljepotama, turističkim atrakcijama, javnim ustanovama, trgovačkim društvima, kontaktima, važnim događanjima i novostima, kao i mogućnostima suradnje, od ulaganja u poduzetničku zonu do suradnje na razvojnim projektima. Pratite svakodnevna zbivanja u Gradu i aktivno komunicirajte s nama i putem naše Facebook stranice.

Gradonačelnik

Javor Bojan Leš, dr.vet.med

 

NOVOSTI

25.05.2017.

[GALERIJA] Nastavak radova na izmuljivanju korita rijeke Lonje

...

NASTAVI ČITATI
25.05.2017.

9. Samostalna izložba likovnih radova Nikole Dabca

Još jedan od likovnih talenata našega grada iskazao je zrelost svojih životnih i umjetničkih preokupacija izlažući likovne radove u atriju Pučkog otvorenog učilišta Ivanić-Grad.
Naš sugrađanin Nikola Dabac, proputovao je nekim zemljama, posebno Italijom, učeći od svojih likovnih uzora što je to...

NASTAVI ČITATI
25.05.2017.

[VIDEO] Najava 17. Humanitarnog malonogometnog turnira „Sportom protiv droge“

17. Humanitarni malonogometni turnir „Sportom protiv droge“ održat će se od 29. svibnja do 16. lipnja na sportskim terenima hotela Sport u Ivanić-Gradu.
Natjecateljski i humanitarni karakter ovogodišnjeg turnira na press konferenciji održanoj u prostorijama Hotela Sport predstavio je jedan od o...

NASTAVI ČITATI