Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

Želim Vam poželjeti dobrodošlicu na stranice Grada Ivanić-Grada.

Stranice pružaju informacije o samom Gradu Ivanić-Gradu, njegovoj povijesti i baštini, turističkim odredištima, javnim ustanovama, trgovačkim društvima i kontaktima, a također i o važnim događajima i novostima.

Nadam se da će lakše virtualno snalaženje pomoći stanovnicima našeg Grada, a ujedno da će potaknuti mnoge posjetitelje da dođu i uvjere se kako je lijep naš Grad Ivanić-Grad.

Gradonačelnik
Javor Bojan Leš, dr.vet.med

NOVOSTI

31.08.2014.

Udžbenici za učenike osnovnih škola s područja grada Ivanić-Grada

Grad Ivanić-Grad ove će 2014, godine osigurati sredstva za nabavu školskih udžbenika i atlasa za učenike osnovnih škola s područja Grada Ivanić-Grada za naredno četverogodišnje obrazovno razdoblje.
Popis udžbenika i atlasa čiju se nabava financira iz proračuna Grada Ivanić-Grada može se preuzet...

NASTAVI ČITATI
20.08.2014.

Sanacija odvodnih kanala u Trebovcu

Komunalni centar Ivanić-Grad po nalogu Grada Ivanić-Grada u mjestu Trebovec izvodi radove na sanaciji odvodnih kanala i čišćenju cijevnih propusta ispod ceste u Oborovskoj ulici, kako  bi se spriječile poplave do kojih je dolazilo u proteklom periodu u više navrata.
Radovi će u narednih nekolik...

NASTAVI ČITATI
19.08.2014.

Sanacija kolnika i nogostupa u Majdekovoj ulici

Trenutno se vrše radovi na sanaciji kolnika i nogostupa u Majdekovoj ulici u Ivanić-Gradu.Izvođač radova je Županijska uprava za ceste, koja je ujedno uz Grad Ivanić-Grad i sufinancirala dio radova.Završetak radova je predviđen do kraja radnog tjedna....

NASTAVI ČITATI