Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

Želim Vam poželjeti dobrodošlicu na stranice Grada Ivanić-Grada.

Stranice pružaju informacije o samom Gradu Ivanić-Gradu, njegovoj povijesti i baštini, turističkim odredištima, javnim ustanovama, trgovačkim društvima i kontaktima, a također i o važnim događajima i novostima.

Nadam se da će lakše virtualno snalaženje pomoći stanovnicima našeg Grada, a ujedno da će potaknuti mnoge posjetitelje da dođu i uvjere se kako je lijep naš Grad Ivanić-Grad.

Gradonačelnik
Javor Bojan Leš, dr.vet.med

NOVOSTI

10.09.2014.

Radionica “Marketing za udruge“

Grad Ivanić-Grad Vas poziva na jednodnevnu radionicu “Marketing za udruge“.
Radionicu organizira Centar za razvoj poduzetništva iz Križa, a održat će se 17. rujna 2014. godine s početkom u 17.00 sati u Pučkom otvorenom učilištu, Moslavačka 11 u Ivanić-Gradu.
U izazovnoj gospodarskoj situ...

NASTAVI ČITATI
10.09.2014.

Predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“

Grad Ivanić-Grad, Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah i Program E-misija pozivaju vas na predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ koje će se održati
u utorak, 16. rujna 2014. godine u 11 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Ivanić-Gradu, Moslavačka 11.
P...

NASTAVI ČITATI
10.09.2014.

Snimanje serijala o Dubrovačkoj Republici

Dubrovački redatelj, scenarist i skladatelj Domagoj Burić poznat kao autor serijala “Hrvatski kraljevi”, “Tajnoviti srednji vijek” i “Ludi rimski carevi”, sredinom svibnja ove godine u produkciji HRT-a, započeo je snimanje igrano-dokumentarno-obrazovnog serijala “Republika“ o povijesti Dubrovnika i ...

NASTAVI ČITATI