Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

Želim Vam poželjeti dobrodošlicu na stranice Grada Ivanić-Grada.

Stranice pružaju informacije o samom Gradu Ivanić-Gradu, njegovoj povijesti i baštini, turističkim odredištima, javnim ustanovama, trgovačkim društvima i kontaktima, a također i o važnim događajima i novostima.

Nadam se da će lakše virtualno snalaženje pomoći stanovnicima našeg Grada, a ujedno da će potaknuti mnoge posjetitelje da dođu i uvjere se kako je lijep naš Grad Ivanić-Grad.

Gradonačelnik
Javor Bojan Leš, dr.vet.med

NOVOSTI

23.11.2014.

Javna rasprava o Planu gospodarenja otpadom Grada Ivanić-Grada

Temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 79/13) izrađen je nacrt Prijedloga novog Plana gospodarenja otpadom Grada Ivanić-Grada koji će definirati politiku gospodarenja otpadom u idućih šest godina.
Sukladno zakonu, Nacrt Plana objavljujemo radi pribavljanja mišljenja, primjedaba i p...

NASTAVI ČITATI
24.10.2014.

Predavanje "Rudolf Perešin u Domovinskom ratu”

U organizaciji Grada Ivanić-Grada, Udruge “Susreti za Rudolfa Perešina”, Mjesnog odbora Caginec-Prkos, te Zajednice udruga proizašlih iz Domovinskog rata Grada Ivanić-Grada, općine Kloštar Ivanić i Križ ove godine će se održati 10. Memorijal “Rudolf Perešin” u čast obilježavanje 23. godišnjice povij...

NASTAVI ČITATI
24.10.2014.

Misa zadušnica za poginule i umrle branitelje

Udruga hrvatskih dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske, Podružnica Zagrebačke županije, Ogranak Ivanić-Grad i Općina križ organiziraju misu zadušnicu za poginule i umrle branitelje grada Ivanić-Grada, Općine Kloštar Ivanić i Općine Križ u subotu, 25. listopada 2014. godine u Žu...

NASTAVI ČITATI