Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

Želim Vam poželjeti dobrodošlicu na stranice Grada Ivanić-Grada.

Stranice pružaju informacije o samom Gradu Ivanić-Gradu, njegovoj povijesti i baštini, turističkim odredištima, javnim ustanovama, trgovačkim društvima i kontaktima, a također i o važnim događajima i novostima.

Nadam se da će lakše virtualno snalaženje pomoći stanovnicima našeg Grada, a ujedno da će potaknuti mnoge posjetitelje da dođu i uvjere se kako je lijep naš Grad Ivanić-Grad.

Gradonačelnik
Javor Bojan Leš, dr.vet.med

NOVOSTI

23.11.2014.

Javna rasprava o Planu gospodarenja otpadom Grada Ivanić-Grada

Temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 79/13) izrađen je nacrt Prijedloga novog Plana gospodarenja otpadom Grada Ivanić-Grada koji će definirati politiku gospodarenja otpadom u idućih šest godina.
Sukladno zakonu, Nacrt Plana objavljujemo radi pribavljanja mišljenja, primjedaba i p...

NASTAVI ČITATI
31.10.2014.

BAGATELNA NABAVA - Poziv za dostavu ponuda

Opis predmeta nabave:
Predmet nabave je izvođenje radova na izmjeni vanjske stolarije i pratećih građevinsko-obrtničkih radova na poslovnoj zgradi u Moslavačkoj 13  u Ivanić-Gradu.
Rok izvođenja radova:
Rok izvođenja radova je 30  kalendarskih dana od dana uvođenja odabranog ponuditel...

NASTAVI ČITATI
31.10.2014.

Produljenje radnog vremena ugostiteljskim objektima

Gradonačelnik Grada Ivanić-Grada odobrava produljenje radnog vremena ugostiteljskim objektima iz skupine „restorani“ i „barovi“ u svrhu prigodnih održavanja za proslavu "Halloween“ i to za dan 1. studenoga 2014. godine do 2:00 sata za sve ugostitelje na području Grada Ivanić-Grada.
Ugostitelji ...

NASTAVI ČITATI