Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

Želim Vam poželjeti dobrodošlicu na stranice Grada Ivanić-Grada.

Stranice pružaju informacije o samom Gradu Ivanić-Gradu, njegovoj povijesti i baštini, turističkim odredištima, javnim ustanovama, trgovačkim društvima i kontaktima, a također i o važnim događajima i novostima.

Nadam se da će lakše virtualno snalaženje pomoći stanovnicima našeg Grada, a ujedno da će potaknuti mnoge posjetitelje da dođu i uvjere se kako je lijep naš Grad Ivanić-Grad.

Gradonačelnik
Javor Bojan Leš, dr.vet.med

NOVOSTI

01.09.2015.

Humanitarni koncert - poziv

Udruga za autizam - Zagreb, osnovana 1997. godine i za sada je jedina udruga roditelja u Republici Hrvatskoj koja pruža izvaninstitucijske usluge socijalne skrbi za odrasle osobe s autizmom u zajednici u manjim životnim i stambenim cjelinama. Do sada je Udruga osnovala dvije životne zajednice, jednu...

NASTAVI ČITATI
01.09.2015.

POZIV na prijavu programskih aktivnosti za 11. Bučijadu i radni sastanak u četvrtak 3. rujna 2015. u 17,00 sati u Turističkom uredu TZG IG

POZIVAMO SVE predstavnike udruga, društava, klubova, škola, vrtića, MO, javih ustanova i ostale zainteresirane na radni sastanak za organizaciju 11. Bučijade.
Sastanak će se održati u ČETVRTAK 3. rujna 2015. u 17,00 sati u Turističkom uredu TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11 Ivanić-Grad.

NASTAVI ČITATI

01.09.2015.

Poziv ugostiteljima na sastanak za organizaciju 11. Bučijade

Pozivaju se predstavnici ugostiteljskih objekata koji uslužuju hranu s područja Ivanić-Grada na radni sastanak za organizaciju 11. Bučijade koja će se ove godine održati 17. i 18. listopada.
Pozivamo i ostale domaće ugostiteljske objekte koji se žele uključiti u organizaciju Bučijade.

NASTAVI ČITATI