Poštovani posjetioci, dragi prijatelji

Želim Vam poželjeti dobrodošlicu na stranice Grada Ivanić-Grada.

Stranice pružaju informacije o samom Gradu Ivanić-Gradu, njegovoj povijesti i baštini, turističkim odredištima, javnim ustanovama, trgovačkim društvima i kontaktima, a također i o važnim događajima i novostima.

Nadam se da će lakše virtualno snalaženje pomoći stanovnicima našeg Grada, a ujedno da će potaknuti mnoge posjetitelje da dođu i uvjere se kako je lijep naš Grad Ivanić-Grad.

Gradonačelnik
Javor Bojan Leš, dr.vet.med

NOVOSTI

30.11.2015.

OBAVIJEST O ZATVARANJU PLINA

Zbog propuštanja plinske mreže, danas, 30.11.2015. godine  od 09:00 sati do sanacije propuštanja, plina neće imati slijedeće ulice u Ivanić-Gradu:

Kolodvorska ulica, Ulica ruža, Lonjska, Proljetna, dio Ulice Alojza Vulinca.
...

NASTAVI ČITATI
30.11.2015.

Paljenje prve adventske svijeće

Povodom jednog od najvećih kršćanskih blagdana, početka Došašće, vremena kada se vjernici pripremaju za Božić sinoć je održana sveta misa u crkvi Sv. Petra u Ivanić-Gradu.

Nakon mise je po prvi puta javno upaljena Prva adventska svijeća u Ivanić-Gradu na vijencu ispred crkve u Parku hrvat...

NASTAVI ČITATI
30.11.2015.

Poduzetništvo – Prilika za mlade

U organizaciji Udruge Josip Juraj Posilović Ivanić-Grad u suradnji sa Srednjom školom Ivana Šveara održan je 27. studenoga 2015. okrugli stol pod naslovom „Poduzetništvo - prilika za mlade” u Hotelu Sport. Moderatori su bili prof Josipa Ilić i dr. sci. Mile Marinčić, a projekt je podržala ravnatelji...

NASTAVI ČITATI