04.12.2014.

Radovi na prometnici u naselju Tarno

Obavještavamo cijenjene korisnike koji koriste uslugu odlaganja otpada na Odlagalištu neopasnog otpada Tarno, kao i stanovnike naselja Tarno da će na toj prometnici biti privremeno ograničen prolazak a time i pristup odlagalištu zbog izvođenja radova na izgradnji regionalnog vodovoda Sesvetski Kraljevec – Ivanić-Grad.

Početak radova na lokaciji gdje trasa prolazi kroz prometnicu naselja Tarno (u dužini cca 700 metara) predviđen je za 24.11.2014. godine, a od izvođača radova doznaje se kako bi radovi trebali trajati do sredine prosinca ove godine.

U tom razdoblju bit će omogućen prilaz Odlagalištu svakim danom u vremenu od 7:00 do 8:30 u jutro, te od 16:00 do 20:00 sati, a ostalo će vrijeme koristiti izvođači radova.

Također su zbog navedenih radova moguće smetnje u dinamici odvoza otpada za one pravne osobe koje koriste uslugu odvoza putem velikih kontejnera zapremine 5 m³ i više, po pozivu.

Za korisnike usluge odvoza otpada (građane) u sustavu redovne odvožnje, ne očekuju se nikakve promjene u rasporedu odvoza komunalnog otpada.

Ovim putem molimo naše korisnike i građane za strpljenje i razumijevanje u vremenu trajanja radova.