21.01.2014.

Održana javna izlaganja prostornih planova


U Spomen domu Alojz Vulinec u Ivanić-Gradu , 20. i 21. siječnja održana su javna izlaganja prostornih planova u okviru ponovljenih javnih rasprava o izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Grada Ivanić-Grada, Urbanističkog plana uređenja UPU-4 za područje Ivanić-Grad, Donji Šarampov i Jalševac Breški, Urbanističkog plana uređenja UPU-3 zone gospodarske namjene na području Ivanić-Grad, Urbanističkog plana uređenja UPU-5 za područje Donji Šarampov, Urbanističkog plana uređenja UPU-6 zone gospodarske namjene na području Ivanić-Grad i Caginec te o prijedlogu stavljanja van snage Detaljnog plana uređenja DPU-1 povijesna jezgra Ivanić-Grad.

Izlaganja je vodio Ivan Šoštarčić, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, komunalno gospodarstvo i prostorno planiranje, a izmjene i dopune planova obrazlagala je Nataša Martinčić iz tvrtke Zg-projekt iz Zagreba koja je izrađivač planova, te je tom prilikom odgovarala na pitanja prisutnih građana i predstavnika tvrtki vezana uz izmjene i dopune planova.

Podsjećamo građane da javna rasprava organiziranjem javnog uvida   traje do 24. siječnja 2014. godine, (radnim danom od 9:00 do 14:00 sati) ) u Spomen domu Alojz Vulinec, Belićeva 1, Ivanić-Grad, a novi prijedlozi i primjedbe mogu se podnositi samo u svezi s izmjenama povodom prihvaćenih primjedbi iznesenih u prvoj javnoj raspravi.

p1214634.JPG  p1214639.JPG  p1214641.JPG