17.01.2014.

Ponovne javne rasprave o izmjenama i dopunama prostornih planova


Podsjećamo građane da su s jučerašnjim i današnjim danom počele ponovne javne rasprave o prijedlogu II. Izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Grada Ivanić-Grada, o prijedlogu stavljanja van snage Detaljnog plana uređenja DPU-1 povijesna jezgra Ivanić-Grad, o prijedlogu III. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja UPU-4 za područje Ivanić-Grad, Donji Šarampov i Jalševac Breški, o prijedlogu I. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja UPU-3 zone gospodarske namjene na području Ivanić-Grad, o prijedlogu I. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja UPU-5 za područje Donji Šarampov te o prijedlogu I. Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja UPU-6 zone gospodarske namjene na području Ivanić-Grad i Caginec.

Rasprave će trajati do 24. siječnja 2014. godine, organiziranjem javnog uvida ( radnim danom od 9:00 do 14:00 sati) ) u Spomen domu Alojz Vulinec u Ivanić-Gradu, Belićeva 1.

Podsjećamo da će biti organizirana i javna izlaganja navedenih planova i to u ponedjeljak 20. siječnja za   PPUG (12:00 sati), DPU-1 (13:00 sati) i UPU-4   (13 sati), te utorak 21. siječnja 2014. godine za UPU-3 (12 sati), UPU-5 (13 sati) i UPU-6   (14 sati) također u Spomen domu Alojz Vulinec.

Novi prijedlozi i primjedbe na izmijenjene prijedloge Planova mogu se podnositi samo u svezi s izmjenama povodom prihvaćenih primjedbi iznesenih u prvoj javnoj raspravi.