17.05.2014.

Festival igračaka

U subotu, 17. svibnja, 2014. godine održan je 1. Festival igračaka u Hrvatskoj. Tema festivala bila je putovanje pa je i u sklopu toga bilo otvorenje 1. tramvaja u Ivanić-Gradu te ste mogli pogledati i izložbu igračaka koja će biti otvorenado 23. svibnja u POU u vremenu od 10:00 do 19:00 sati.

Naši najmlađi zabavljati su se na raznim radionicama na kojima su neki svojim vještinama i maštom osvojili nagrade od radionica Play Doh, Lego te Nerf. Program su upotpunili Kiki Ugrina, maskote Pčelica Maja, Play Doh i Lalaloopsy. Svoje plesne točke predstavili su Plesni centar Karizma i Tvornica smijeha. 

U poslijepodnevnim satima prikazana je kino predstava Zagonetni dječak za naše najmlađe, a u večernjim je satima za odrasle održana Kazališna predstava Fino Wino uz gastro delicije Udruge Praščić i vina domaćih proizvođača Kosovec, Voštinić, Malec.

Hvala organizatoru ''Udruga Tetragon'' te svim ostalim udrugama, suorganizatorima i ljudima dobre volje koji su došli i pomogli u organizaciji ovog festivala. Hvala i rođiteljima, djeci izlagačima i medijima koji su došli podržati ovaj festival i samim time ga učinili veselijim i zabavnijim.


Vidimo se iduće godine sa još boljim, ljepšim i zabavnijim programom!