10.09.2014.

Predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“

Grad Ivanić-Grad, Regionalna zaklada za lokalni razvoj Zamah i Program E-misija pozivaju vas na predstavljanje natječaja za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ koje će se održati

u utorak, 16. rujna 2014. godine u 11 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Ivanić-Gradu, Moslavačka 11.

Potencijalnim ćemo prijaviteljima predstaviti natječaj za građanske akcije „Naš doprinos zajednici“ kojim se financiraju manji projekti u lokalnim zajednicama.

Na drugom ovogodišnjem natječaju, koji se otvara 15. rujna 2014., financirat će se 10 akcija u maksimalnom iznosu 13.000,00 kn.

Bit će prikazani uvjeti i načini prijave, prihvatljive aktivnosti, detalji natječajne dokumentacije i ostale korisne informacije, a Mirela Despotović, predsjednica udruge Centar za civilne inicijative, sudionike će upoznati s oblicima razvojne podrške udrugama koje pruža Program E-misija.

Regionalna zaklada za lokalni razvoj ZAMAH uključena je u provedbu natječaja na osnovi Sporazuma o partnerstvu u provedbi Decentraliziranog modela financiranja razvoja civilnog društva u Republici Hrvatskoj s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva za područje Zagrebačke, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije te Grada Zagreba.

Natječajna dokumentacija bit će dostupna na internetskoj stranici www.zamah.hr.

Molimo Vas da svoj dolazak prijavite na www.zamah.hr/prijavnica