23.11.2015.

Svečano potpisivanje trećeg kruga sporazuma o zajedničkoj nabavi „ARTIFEX“

Press konferencija i svečano potpisivanje trećeg kruga sporazuma s dobavljačima u Programu pogodnosti za obrtnike Artifex Obrtničke komore Zagreb, održano je u ponedjeljak 26.10.2015. godine s početkom u 13,00 sati u Vijećnici Matice hrvatskih obrtnika Zagreb, Ilica 49/II. ​Cilj ovog projekta je olakšati poslovanje obrtnicima smanjivanjem ulaznih troškova nabave energenata, opreme, osnovnih sredstava, repromaterijala i drugih neophodnih nabavnih stavki.

Projekt je naišao na veliki odaziv dobavljača, tako da su već u prvom krugu 26.03.2015. sporazum potpisali:

Auto Grifon d.o.o.,  Bauhaus-Zagreb k.d., Gavroprom d.o.o., Generali osiguranje,HEP-opskrba, HGSPOT informatika, M.B.Auto d.o.o., Magnetic d.o.o., Makro Mikro grupa, Munja tvornica akumulatora, P.S.C. Zagreb, Samoborka d.d., SE-Mark d.o.o., Tokić d.o.o., VIP-NET, BENT excellent, Sberbank,

U drugom krugu 02.07.2015. sporazum su potpisali:

Akromion specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju, Allianz Zagreb d.d., Auto prijevoz Habulin, Bačelić d.o.o., Ekotours d.o.o., FAMY d.o.o., Mandis-pharm ljekarna Zagreb, Mandis-pharm plus d.o.o. Zagreb, Optimus plus d.o.o., Poliklinika I-MED Zagreb, Terme Paradiso Dobova, VULKAL d.o.o., Velebit osiguranje, INA.

u trećem krugu 26.10. 2015. sporazum su potpisali:

1. ATLAS CENTAR NOVI ZAGREB, obrt za poboljšanje kvalitete života, potpisnica je vlasnica gđa. Ljubica Stanojević

2. AUTO SIGET d.o.o., potpisnik je prokurist g. Mijo Babić

3. FRANJA proizvodnja i trgovina  d.o.o., potpisnik je direktor g. Jaki Franja

4. FRIZERSKA OPREMA GMG MARKUS d.o.o.,

5. INSAKO d.o.o., potpisnik je direktor g. Saša Cvetojević

6. MEĐUNARODNA UNIJA REVIZORA I SAVJETNIKA, potpisnik je predsjednik gosp. Valentin Palac

7. NEZAVISNA TELEVIZIJA d.o.o. (Mreža Tv), potpisnik je direktor g. Zvonimir Kabelka; 

8.  NT MAZIVA d.o.o., umjesto g. Nikole Trifunovića, direktor, potpisnik je koordinator poslovanja g. Branko Kramarić

9. OBRAZOVNA GRUPA ZRINSKI, koju čine obrazovne institucije:

PRIVATNA GIMNAZIJA I EKONOMSKA ŠKOLA KATARINA ZRINSKI, potpisnica je ravnateljica gđa. Antonela Šimunović

 VISOKA ŠKOLA ZA EKONOMIJU, PODUZETNIŠTVO I UPRAVLJANJE NIKOLA ŠUBIĆ ZRINSKI, potpisnik je dekan g. Ivica Katavić

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE PETAR ZRINSKI, potpisnik je v.d. ravnatelj g. Vitomir Tafra

10. OGLASNIK d.o.o., potpisnik je direktor g. Željko Hudoletnjak, kratku izjavu dat će voditeljica odjela prodaje Oglasnik d.o.o. gđa. Jasna Jambrešić i direktor portala www.posao.hr.  g. Saša Jurković

11. PARTNER ZAŠTITA d.o.o., potpisnik je direktor g. Mario Zadravec

12.  PROENERGY d.o.o., potpisnik je direktor g. Mario Ćosić

13. RWE PLIN d.o.o., potpisnik je predsjednik Uprave RWE Plina g. Zoran Miliša

14.  SO.CAP ORIGINAL d.o.o., umjesto predsjednika g. Florinda D´Angela potpisnica je zamjenica direktora gđa. Lea Lemo

15.  TERME TUHELJ d.o.o., potpisnica je direktorica gđa. Ivana Kolar

16. TRIPLEKS obrt, umjesto vlasnika obrta g. Deana Šoštarića, potpisnica je direktorica veleprodaje i maloprodaje gđa. Marina Slovinac

17. VELEKEM d.d., umjesto direktora g. Zdravka Šarića potpisnik je voditelj    podružnice Zagreb g. Nikola Marić

18. VIPS, potpisnik je vlasnik obrta g. Ivan Mirković

19. VUK LEATHER, vl. proizvodnja kožne galanterije, potpisnik  je vlasnik   obrta g. Miljenko   Vuk

20. ZANOS d.o.o. i ZIRS d.o.o., potpisnik je direktor ZANOS-a d.o.o. i predsjednik Uprave ZIRS d.o.o. g. Željko Sven Bukovski

 

ŠABIĆ: Obrtnici učlanite se! Artifex je u Vašem interesu.

U svom govoru Predsjednik Obrtničke komore Zagreb Mr. Mirza Šabić ukazao je na važnost nastavka Projekta zajedničke nabave „ARTIFEX“ (volja obrtnika). Ovo je nastavak u nizu novih usluga koje će Obrtnička komora Zagreb ponuditi svom članstvu. Cilj je da što više radimo na projektima koji će biti od koristi za cjelokupno članstvo Komore, naglasio je g. Šabić.

Ovaj projekt zamišljen je kao pomoć u poslovanju našim članovima kako bi u fazi nabave energenata, repromaterijala, potrošnog materijala i osnovnih sredstava, kao i  pojedinih usluga postigli što povoljnije uvjete i na taj način smanjili ulazne troškove u cilju postizanja što veće konkurentnosti na tržištu.

Uvjereni smo u uspjeh ovog projekta, što dokazuje i odaziv cijenjenih dobavljača. G. Šabić je ovom prilikom sve članove Obrtničke komore Zagreb pozvao da potpišu pristupnicu te se na taj način učlane u ovaj projekt. Pristupnica se nalazi na web stranici Obrtničke komore Zagreb www.okz.hr  te se može ondje i popuniti.

Svi detalji vezani uz način korištenja pogodnosti, kao i prava kod dobavljača, uvažavajući specifičnosti svakog od dobavljača, detaljno su opisani na našoj web stranici.

Predsjednik OKZ g. Mirza Šabić zahvalio je svim nazočnim dobavljačima koji su prepoznali važnost ovog projekta i ponudili našem članstvu kvalitetne uvjete poslovanja. Izrazio je nadu da će i drugi dobavljači nakon ove press konferencije  biti zainteresirani za suradnju te ih ovim putem pozivamo da se priključe našem projektu.

Ovaj današnji  događaj još jednom potvrđuje da je obrtništvo grada i županije  sa svojih 18.000 članova respektabilan faktor gospodarstva, te se nadamo da će primjer naših dobavljača i prepoznavanje pravog partnera u razvoju gospodarstva prepoznati i na odgovarajući način uvažiti i jedinice lokalne samouprave, grada, županije, a također i države.

Prilikom potpisivanja sporazuma svi dobavljači podržali su ovaj projekt OKZ-a, te uputili javni poziv članovima projekta da iskoriste dogovorene pogodnosti. Nazočnima se obratio i predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec, koji je pozdravio ovaj projekt komore.