09.06.2016.

Upisi na dislocirani izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera u Ivanić-Gradu

Zadovoljstvo nam je obavijestiti Vas da se u akademskoj godini 2016./2017., u Ivanić-Gradu, pokreće dislocirani izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera, Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Ovim Vas putem obavještavamo o mogućnosti upisa dislociranog izvanrednog stručnog studija za izobrazbu trenera Kineziološkog fakulteta, u Ivanić-Gradu.

Studij traje tri godine, a organiziran je kao izvanredni studij. Po završetku stručnog studija stječe se 180 ECTS bodova i dobiva se stručni naziv PRVOSTUPNIK TRENERSKE STRUKE iz odabranog studijskog smjera (Sportska rekreacija, Fitnes, Kondicijska priprema sportaša, ili neki od sportova).

Prva godina studija kreće u akademskoj godini 2016./2017., a upisi se vrše preko Središnjeg prijavnog ureda (https://www.studij.hr/) i to u ljetnom (od 06. do 10. lipnja 2016.) i jesenskom (krajem kolovoza 2016. godine) upisnom roku.

Upisi će se vršiti za sve studijske smjerove (Sportska rekreacija, Kondicijska priprema sportaša, Fitnes te  svi sportovi – rukomet, nogomet, košarka, atletika, plivanje, karate, judo, gimnastika, plesovi, streličarstvo, i drugi).

Upisi se vrše na način da se kandidat prijavljuje preko Središnjeg prijavnog ureda. U Središnjem prijavnom uredu (https://www.studij.hr/) kandidat izabere Kineziološki fakultet, izvanredni stručni studij za izobrazbu trenera. Nakon toga kandidat isprinta prijavni list te na njemu,  u gornjem desnom kutu upiše štampanim slovima IVANIĆ-GRAD. Isprintani upisni list sa oznakom Ivanić-Grada predaje u Referadu Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, u već naznačenom roku prijave.

Radi pravodobnog planiranja organizacije dislociranog izvanrednog stručnog studija za izobrazbu trenera, u Ivanić Gradu, ovim Vas putem molimo da ovu informaciju proslijedite svim zainteresiranim strankama (Sportske udruge i klubovi na županijskoj i gradskoj razini). Također Vas molimo da se iste Vama jave u roku od deset dana sa informativnim popisom mogućih kandidata za upis studija.

Dodatne informacije o studiju možete naći na službenim stranicama:

http://www.kif.unizg.hr/studiji/strucni_studiji/preddiplomski_studij/faq?@=5vui#238

 

Srdačan pozdrav,

 

Dr.sc. Mile Marinčić

Dr.sc. Tatjana Trošt Bobić