01.08.2017.

Posjet ljetovalištu Crvenog križa u Selcu

Grupa iz Gradskog društva Crvenog križa Ivanić-Grad i ovu godinu ljetuje u Selcu u terminu od 23.7. do 30.7.2017. U kampu je trenutno 98 osoba, od čega 59 djece, 7 osoba s invaliditetom, 6 voditelja, 1 medicinska sestra, 2 učitelja plivanja i 23 odrasle osobe DDK, volonteri i dijabetičari.

Grad Ivanić-Grad je i ove godine za djecu čiji su roditelji u socijalnoj potrebi platio ljetovanje za 20 školske djece i 5 osoba s invaliditetom, dok su Općina Kloštar Ivanić ljetovanje platili za 5 školske djece i 1 osobu s invaliditetom, te Općina Križ za 5 školske djece i 1 osobu s invaliditetom.

Delegacija koju su činili zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić-Grada g. Željko Posilović, zamjenik načelnika Općine Križ g. Zlatko Hrastić, predstavnica Općine Kloštar Ivanić gđa. Lidija Zubatović, ravnateljica GDCK Ivanić-Grad Ivana Bajt i djelatnik Stručne službe GDCK Ivanić-Grad Stjepan Fabijanić, posjetili su korisnike ljetovanja te su im zaželjeli toplo vrijeme i ugodan boravak na ljetovanju.

I djeca i odrasli su odlično, jako dobro se zabavljaju, većina neplivača je proplivala u školi plivanja te se vesele ostatku ljetovanja.