01.02.2017.

Održana 63. Izborna Skupština DVD-a Šarampov Donji

U subotu 28.01.2017.godine u Društvenom domu u Donjem Šarampovu održana je 63. redovna izborna Skupština DVD-a Šarampov Donji. Na Skupštini su usvojena izvješća i Plan rada te je izabrano novo rukovodstvo DVD-a. Za Predsjednika DVD-a izabran je Siniša Kunek, a za Zapovjednika DVD-a Igor Cepetić. Uz Predsjednika i Zapovjednika DVD-a na Skupštini su izabrani Zamjenik predsjednika i Zamjenici zapovjednika, Upravni odbor, Nadzorni odbor te Zapovjedništvo DVD-a.

U radu Skupštine prisustvovao je i Gradonačelnik Javor Bojan Leš koji se prigodnim riječima obratio Skupštini te tom prigodom čestitao novoizabranom rukovodstvu Društva na izboru te im zaželio uspješan rad. Gradonačelnik Javor Bojan Leš u pozdravnom govoru naglasio je dobru suradnju sa svim vatrogasnim Društvima na području Grada te još jednom istaknuo značaj vatrogasaca u svim situacijama ugroze. Gradonačelnik je zahvalio DVD-u Šarampov Donji na svim aktivnostima u prošlim godinama, a posebno na doprinosu zaštite i spašavanja ljudi i imovine prilikom poplava koje su zadesile područje Grada u prošlom periodu. 

Na kraju, Skupštini su se prigodnim riječima obratili Zamjenik zapovjednika VZ Zagrebačke županije Mario Matanić, Zamjenik Predsjednika VZG Ivanić-Grad Ivan Vukes, Zapovjednik VP Ivanić-Grad Dario Kezerić te predstavnici prijateljskih Društava.