14.11.2017.

Javni poziv za prijave za Božićni sajam u Ivanić-Gradu 2017.

TZG Ivanić-Grada u suradnji  s Gradom Ivanić-Gradom, ustanovama, udrugama, ugostiteljima i ostalim organizira manifestaciju BOŽIĆ U IVANIĆU 2017. Uz brojna događanja koja se organiziraju u prosincu u pripremi je i organizacija Božićnog sajma koji će se održati u subotu 16.12., i 23.12. 09:00 – 13:00 na novouređenom trgu pored tržnice Maznica (Trgu V. Nazora) za udruge, obrte, OPG i ostale zainteresirane koji zadovoljavaju zakonom propisane uvjete.

 Od 16.12. do 23.12., uz tržnicu Maznica/Trg V. Nazora predviđeno je 5 kućica i štandovi za udruge, obrte, OPG i ostale zainteresirane koji zadovoljavaju propisane uvjete te žele prodavati svoje proizvode na sajmu i u ostalim danima osim predviđenih subota (16. i 23.12.). Vrijeme rada sajma u popodnevnim i večernjim satima ćemo odrediti zajednički, nakon Vaše prijave.

 Molimo zainteresirane da u prijavnici naznače za koje dane se prijavljuju. Zainteresirani za kućice, ugostitelji (kuhano vino, čaj, fritule, kobasice…) i ostali prigodni božićni proizvodi naznačite u prijavnici. Ispunjenu prijavnicu za Božićni sajam poslati najkasnije do 01.12.2017. na mail: [email protected] ili u poštanski sandučić TZG Ivanić-Grada, Moslavačka 11.


Prednost imaju škole, vrtići, udruge, društva, obrtnici, OPG-i s područja Ivanić-Grada.

Izlagači prodaju  svoju robu na vlastitu odgovornost.  Štandovi i kućice za zainteresirane izlagače neće se naplaćivati.

Ovim javnim pozivom pozivamo sve zainteresirane tvrtke, obrtnike, OPG-ove, ugostitelje i druge (u daljnjem tekstu izlagači) koji su zainteresirani za prezentaciju i prodaju proizvoda iz svoje ponude da iskažu interes za sudjelovanje.

Manifestacija može primiti određeni broj štandova, a pravo na izbor izlagača zadržava organizator. Pri odabiru izlagača, organizator će se voditi sljedećim kriterijima:

  1. Prednost imaju izlagači sa područja Grada Ivanić-Grada
  2. Prikladna tematika proizvoda (npr. brza hrana, kuhano vino, proizvodi sa temom Božića, suveniri, pekarski proizvodi, slastice, proizvodi OPG i sl.)

Obaveza izlagača je:

  1. Sudjelovati svaki dan na manifestaciji prema prijavi i dogovorenim datumima i satnici
  2. Pravovremeno pripremiti štand
  3. Mogućnost obilježavanja reklamnim materijalima izlagača
  4. Voditi računa o poštivanju pravnih propisa RH – u slučaju kršenja pravnih propisa RH od strane izlagača, sankciju za navedene prekršaje i kaznu snosi isključivo izlagač. Ukoliko izlagač prodaje proizvode za koje je potrebno imati sanitarne i druge dozvole, izlagač je dužan sve dozvole sam ishoditi i odgovara za eventualne propuste te snosi kazne zbog neimanja istih.

PREUZMITE DOKUMENTE: