19.04.2018.

Pozivamo vas na predstavljanje nove knjige Ingrid Divković „Živi mi se“

Ingrid Divković je poznata hrvatska spisateljica i blogerica. Njezine knjige su svojevrsni priručnici za samopomoć i bolji život koji odišu optimizmom i izazivaju pozitivne promjene u svakome tko ih pročita.

Ingrid s čitateljima svakodnevno dijeli svoje misli putem društvenih mreža i urednica je osobnog bloga , a njezini tekstovi se objavljuju na mnogim hrvatskim i regionalnim portalima i imaju brojno čitateljstvo.

Prvu knjigu “J..e li vas ego?” objavila je 2013. godine. Sve je sama financirala i knjiga je bila tiskana u skromnih 200 primjeraka. Također, sama je napravila i kampanju preko društvenih mreža. U međuvremenu pokreće svoj osobni blog.

Tri godine kasnije, 2016. izlazi “Divlja žena” koja je jako dobro prihvaćena kako od čitatelja, tako i od kritičara. Knjiga je prevedena na engleski i ona je u ponudi na Amazonu, a predstavljena je i na sajmu knjige u Frankfurtu.

Gostovanje u Gradskoj knjižnici u Ivanić-Gradu, u četvrtak 19. travnja 2018. u 19 sati, prvenstveno je promocija zadnje knjige – riječ je o romanu “Živi mi se” u kojem Ingrid Divković razdragano i velikodušno, kako samo ona to zna, uzvikuje da život jest ljubav i da istinski žive samo oni koji vole.