27.04.2018.

Završni radovi na novim sadržajima na SP Zelenjaku

U tijeku su završni građevinski radovi na novim sportskim terenim i sadržajima u sklopu Sportskog parka Zelenjak.

Oko novog dječjeg igrališta, na kojem se trenutno postavljaju završne drevene obloge, uređeno je i potpuno novo igralište za odbojku na pijesku, koje će ujedno moći služiti i kao teren za rukomet na pijesku ali i kao veliki pješčanik za one najmlađe. Oko cijelog igrališta je postavljena zaštitna ograda kako bi se spriječilo zadržavanje kućnih ljubimaca na pijesku.

Ujedno su betonskim kocakama popločena tri terena na koje će biti postavljeni novi stolovi za stolni tenis.

Uređeno je i staro boćalište uz kojega je izgrađena i nova staza uz obalu rijeke Lonje, dok je u kutu dva nogometna terena isplanirana zemlja te uskoro biti postavljene tri nove mreže za badminton.

U hladovini između dječjeg igrališta i novih terena je izgrađen i mali ograđeni pješčanik za djecu, gdje će uskoro biti postavljene i dodatne klupe te otvoreni roštilji za građane.

Na postojeće brdo za sanjkanje, kao i sve površine obuhvaćene radovima, do kraja vikenda će biti posijana i trava koja će uskoro našem Sportkog parku dati neprepoznatljivi novi izgled.

U pripremi je još sportkih sadržaja o kojima ćemo vam vrlo ubrzo dati više informaciji.

Ovom prilikom pozivamo sve građane na tradicionalnu proslavu Praznika rada koja će se održati na novouređenom Zelenjaku.