02.08.2018.

Raspisan Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća

Zagrebačka županija uputila je institucijama, ustanovama kulture i udrugama iz područja umjetnosti i kulture te samostalnim umjetnicima Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Zagrebačke županije. Rok za podnošenje prijedloga je 30. rujna 2018. godine.

Javnim pozivom odlučit će se o novom sazivu Kulturnog vijeća za kulturno i umjetničko stvaralaštvo i Kulturnog vijeća za folklor i tradicijsku kulturu, s obzirom na to da sadašnjim članovima vijeća četverogodišnji mandat ističe krajem ove godine.

Za članove navedenih kulturnih vijeća mogu se predlagati kulturni djelatnici, umjetnici te drugi stručnjaci koji svojim dosadašnjim dostignućima i poznavanjem problema vezanih uz utvrđivanje i provedbu kulturne politike mogu pridonijeti ostvarivanju ciljeva zbog kojih su vijeća osnovana.

Iz Zagrebačke županije pozivaju sve zainteresirane da podnesu pisane i obrazložene prijedloge članova sa životopisom kandidata, dokazima o ispunjavanju uvjeta iz ovog Javnog poziva te podacima o prebivalištu, telefonskom broju i e-mail adresi kandidata na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu, 10000 Zagreb, Ivana Lučića 2a, u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Prijedlozi kandidata za imenovanje članova kulturnih vijeća Zagrebačke županije“.

Tekst Javnog poziva nalazi se na službenoj web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, pod Javni pozivi, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu, a više informacija može se dobiti na broju telefona: 01/6154-849 i putem elektroničke pošte: [email protected].