14.02.2018.

Visoka škola Ivanić-Grad - obavijest za maturante

Slijedom svih poduzetih radnji kroz prošlu godinu dobiven je i zadnji dokument od strane Ministarstva za osnivanje Visoke škole Ivanić-Grad i početak rada sa studijskim programom Fizioterapije (stručni studij fizioterapije) u trajanju od tri godine i 180 ECTS bodova.

Dobivanjem suglasnosti stekli su se svi preduvjeti za osnivanje VŠ Ivanić-Grad. Prvi korak od onih koji su pred nama je riješen.

Važno je da maturanti koji razmišljaju o upisu  stručnog studija fizioterapije na Visokoj školi Ivanić-Grad znaju, kako će se moći upisati na našu Visoku školu u akademskoj godini 2018/19., bez obzira što možda u skorom vremenu još uvijek nećemo biti vidljivi na mrežnoj stranici Nacionalnoga informacijskog sustava prijava na visoka učilišta Postani student.

U prvu godinu studija upisat ćemo 20 redovnih i 20 izvanrednih studenata. O svim radnjama, prijave u sudski registar i osnivanja institucije, na vrijeme ćemo Vas izvijestiti. Isto tako sustavno ćemo Vas informirati o načinu prijave i upisa na našu Visoku školu.

Vidljivo je da je ogroman posao pred privremenim dekanom i savjetnicom za VŠ Ivanić-Grad.

U privitku možete pogledati prezentaciju VŠ Ivanić-Grad, a za sve dodatne informacije slobodno pišite na mail: [email protected]

PREUZMITE DOKUMENTE: