09.01.2018.

Nova hit komedija "OtpisaNE"

Pozivamo Vas na novu hit komediju "OtpisaNE" u Domu kulture u Ivanić-Gradu 31.01.2018. (srijeda) u 19 sati.
Rezervirajte i kupite ulaznice na vrijeme!
 

Ulaznice u prodaji 35, 40 i 50 kn (35 kn za grupe veće od 10, umirovljenike, studente i učenike) u Pučkom otvorenom učilištu Ivanić-Grad, Moslavačka 11 ili na broj telefona 01/2881 689 i 099 224 27 03.


tekst: Renato Baretić
režija: Nikola Zavišić
scenografija i kostimografija: Irena Kraljić

oblikovanje tona i glazba: Willem Miličević
oblikovanje svjetla: Nikola Zavišić

koprodukcija: Kazalište Moruzgva i Gradsko kazalište – Scena „Gorica“

Igraju:
Ksenija Marinković
Ecija Ojdanić
Slavko Sobin
Erna Rudnički

Trajanje: 85 minuta  


Ovo je priča o Hassanu, Sirijcu migrantu, inače studentu medicine u Beogradu, koji je uslijed neočekivanih okolnosti uletio u životni prostor ksenofobne i razočarane Snježane, njezine poduzetne i pune razumijevanja za bližnje kćeri Hrvojke, te dokone zavodnice u pokušaju, susjede Milke.

Hassan, netipični migrant iz Sirije, bivši beogradski student, na svojem ilegalnom putu prema Njemačkoj i trima ženama koje najviše voli, nakratko zapinje u Zagrebu, okružen trima ženama koje nikad prije nije sreo. One mu požele pomoći, svaka na svoj način i svaka iz svoje potrebe da – barem u ovom slučaju – bude korisna. A Hassan, iako zahvalan, želi od njih čim prije pobjeći.
Lavina zastrašujućih i pretužnih informacija o mukama bliskoistočnih migranata u sebi sasvim sigurno krije i pregršt komičnih situacija, a 
OtpisaNE su pokušaj rekonstruiranja jedne od najneobičnijih među njima. Izmišljene, ali i sasvim moguće u svijetu punom straha, prijateljstava, predrasuda, žudnje, ambicija i nesporazuma.
OtpisaNE će vas nasmijati, ali i nagovoriti da pokušate sami sebe zamisliti u sličnim okolnostima.