17.10.2018.

Privremeno zatvaranje prometa i uvođenje nove regulacije prometa u Školskoj ulici

U cilju rješavanja prometne problematike na području grada, Grad Ivanić-Grad naručio je izradu prometnog elaborata za uvođenje nove regulacije prometa u Školskoj ulici u Ivanić-Gradu. Predmetnim projektom određena je nova regulacija prometa na način da se uvodi jednosmjeran promet Školskom ulicom od Ulice kralja Tomislava do Športske ulice, te dvosmjeran promet na djelu od Športske ulice do Vukovarske ulice. Za spomenutu novu regulaciju prometa, Grad Ivanić-Grad ishodio je Suglasnost nadležne Policijske uprave te će se signalizacija iscrtavani prema istoj.

Iz razloga izvođenja radova iscrtavanja horizontalne signalizacije i pripreme uvođenja nove regulacije prometa, sutra 18. Listopada 2018. godine biti će zatvoren promet u Školskoj ulici u vremenu od 06:00 do 16:00 sati.

Dana 18.10.2018. godine nakon 16:00 sati u Školskoj ulici uvodi se nova regulacija prometa - jednosmjeran promet Školskom ulicom od Ulice kralja Tomislava do Športske ulice, te dvosmjeran promet na djelu od Športske ulice do Vukovarske ulice.