04.09.2018.

Turnir “Prstića” Ivanić-Grad 2018

U subotu 1.rujna na terenima Sportskog parka Zelenjak održan je 1. Nogometni turnir Prstića – Ivanić 2018, na kojem je nastupilo 8 ekipa iz 3 županije.

Pobjednik turnira je domaća ekipa ŠNM Naftaš Ivanić I koja je u finalu pobijedila ekipu NK Dugo Selo rezultatom sa 7:0. Treće mjesto osvojila je ekipa Trnski koja je u utakmici za 3.mjesto nakon neodlučenog rezultata 1:1 te kasnije boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila ekipu NK Garić rezultatom 3:1. Najboljim igračem turnira proglašen je naš Zvonimir Stipić ( ŠNM Naftaš Ivanić ), dok je za najboljeg golmana na turniru proglašen Luka Starčević golman ekipe NK Trnski.

Turnir je službeno otvoren u 10:30 sati svečanim postrojavanjem svih sudionika turnira. Uvodno sve prisutne pozdravio je Predsjednik ŠNM Naftaš Ivanića Tomislav Abramović, a prigodnim govorom turnir je otvorio Tomislav Cuvaj Zamjenik gradonačelnika Grada Ivanić-Grada.

Na turniru su nastupile sljedeće ekipe: NK Dugo Selo, NK Trnski, NK Garić, NK Moslavac, NK Sloga Križ, NK Kloštar te 2 ekipe ŠNM Naftaš Ivanića koje su pokazale odličan nogomet i kvalitetu rada naše škole nogometa. Potvrda toga je odličan nastup ekipe NK Naftaš Ivanića-I koja je bila pobjednik turnira ali i ekipa NK Naftaš Ivanić-II koja je pokazala odličan nogomet i borbenost iako su bili najmlađa ekipa na turniru.

Na kraju, možemo zaključiti kako je turnir pokazao lijep nogomet i kvalitetu rada svih prisutnih ekia. Vrijedi napomenuti i odličnu organizaciju turnira što su pohvalili svi sudionici turnira i roditelji koji su glasnim navijanjem bodrili male nogometaše. Podjelom pehara i medalja završio je ovaj 1. nogometni turnir Prstića za kojeg vjerujemo da će postati tradicionalni turnir sličan daleko poznatom turniru limača koji se ove godine održao šesnaesti put.