21.08.2019.

Foto natječaj „Doživi Zagrebačku županiju“

Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve kreativce da se prijave na poziv „Doživi Zagrebačku županiju“ za najbolju fotografiju doživljaja posjeta jedne ili više manifestacije s područja Zagrebačke županije. Fotografije se primaju do 15. prosinca 2019. godine.

Svi zainteresirani punoljetni sudionici mogu poslati do tri fotografije visoke rezolucije u digitalnom obliku na e-mail: [email protected] uz obavezno navođenje lokacije, naziv manifestacije te ime, prezime i kontakt autora.

Dostavljene fotografije Turistička zajednica Zagrebačke županije objavit će na svom Facebook profilu, a nagrade će dobiti autori čije fotografije ostvare najveći broj „lajkova“.

Nagrada za prvo mjesto je vikend za dvoje u Zagrebačkoj županiji (1 noćenje s doručkom za dvije osobe) i promotivni poklon paket; za drugo mjesto ručak i degustacija vina za dvoje u jednoj od vinarija Zagrebačke županije uz promo paket; dok će dobitnik trećeg mjesta osvojiti promotivni poklon paket.

Uz spomenute nagrade o kojima će odlučivati pratitelji Facebook stranice Turističke zajednica Zagrebačke županije bit će dodijeljena i jedna nagrada stručnog žirija, a dobitnik će osvojiti poklon iznenađenja.

Na području Zagrebačke županije godišnje se organizira 300-tinjak manifestacija koje ovim projektom želimo dodatno promovirati te potaknuti stanovnike kako Zagrebačke županije tako i Zagreba, ali i susjednih županija da nas posjete“ izjavila je Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije podsjetivši da se već ovaj vikend u Vrbovcu održava poznata turističko-kulinarske manifestacija “Kaj su jeli naši stari“.

Informacije o uvjetima sudjelovanja u pozivu te tehničkim specifikacijama vezanim uz fotografije dostupne su ovdje.