05.12.2019.

Izvrsni rezultati Plesne udruge MAGI na Cristal Majorette CUP-u u Zelini

Plesna udruga MAGI nastupila je na otvorenom turniru mažoretkinja-Cristal Majorette CUP-u, koji se održao 30. studenog 2019. u Sv. Ivanu Zelini. Mažoretkinje su svoj grad predstavile u 9 kategorija i postigle sjajne rezultate.

Najmlađe članice osvojile su 1. mjesto na svom prvom natjecanju u velikoj formaciji štap tradicionalni stil. Kadetkinje su se natjecale u kategoriji defile štap tradicionalni stil, te pom pon velika formacija tradicionalni stil i u obje kategorije osvojile su 1. mjesto.

Juniorke su se natjecale u kategorijama defile štap tradicionalni stil, velika formacija štap tradicionalni stil te velika formacija pom pon moderni stil i u svim kategorijama osvojile 1. mjesto. i u natjecanju u solo kategoriji pom pona dvije članice Plesne udruge Magi postigle su sjajne rezultate: Lorena Bokun osvojila je 1. mjesto a Barbara Mustač 2. mjesto.  Seniroka Tamara Kolarec u kategoriji solo štap osvojila je odlično 3. mjesto.

Djevojčice se pripremaju dalje za nastupe povodom Božića u gradu, te za natjecanja iduće godine. Seniorke i soliste čeka natjecanje 14. prosinca 2019. u Brdovcu na otvorenom turniru Božić u Brdovcu, a potom i one kreću s pripremama za natjecanja u 2020. godini.