21.02.2019.

Krav Maga obogatila sportsku ponudu Ivanić-Grada

Svi zainteresirani od sada u Ivanić-Gradu mogu trenirati Krav Magu. Riječ je o sustavu samoobrane gdje se svi polaznici mogu upoznati i kako se ponašati u neugodnim situacija, kojim tehnikama se može utjecati na prevenciju i smirivanje sukoba te brze i jednostavne tehnike kojima se množe odgovoriti na fizičke napade.

Novi Krav Maga centar otvoren je na adresi Savske 6, a za njegovo otvaranje najzaslužniji je Mario Kajtazi, koji se na ovaj potez odlučio kako bi odraslim osobama, ali i svima ostalima ponudio jedan novi sadržaj.

-Krav Maga nije samo samoobrana, jer trening se sastoji od svih kinezioloških elemenata, kao i svaki drugi trening. Tehnika Krav Maga primjenjiva je u svim situacijama u svakodnevnom životu- rekao nam je Mario Kajtazi, koji je zadovoljan odazivom ljudi.

-Interes ljudi je odličan. Za uvodni start seminar imamo 20 prijavljenih osoba, kao i dosta upita o svemu- nastavio je Kajtazi, koji je Krav Magu aktivno trenira posljednjih godinu dana, a prije toga se rekreativno bavio boksom i biciklizmom.

Svečanom otvorenju centra nazočili su i predstavnici Sportske zajednice predvođeni tajnikom Igorom Mužinom, direktorica Turističke zajednice Ankica Bešter te zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

Još jedan sadržaj za djecu i mlade, što je pokazatelj kako je Ivanić-Grad prepoznat kao mjesto gdje se aktivirao još jedan sport. Nadam se da će uspjeti privući što više djece, jer najbitnije je da ih se odvuče iz naslonjača i od računala te da se oni rekreiraju- istaknuo je zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

Inače, svi zainteresirani do centra Krava Maga u Savskoj 6 mogu doći svakog utorka i četvrtka, kada će se treninzi održavati po grupama ovisno o uzrastu od 17,30 sati.