21.02.2019.

[VIDEO] Naftaš Ivanić i Lokomotiva potpisali Ugovor o suradnji

Potpisivanjem Ugovora o suradnji s Lokomotivom Škola nogometa mladeži Nogometnog kluba Naftaš Ivanić započela je s proslavom sto godina kluba. Ugovor o suradnji potpisali su ispred Naftaš Ivanića predsjednik Tomislav Abramović te ispred Lokomotive direktor Škole nogometa Hrvoje Čabraja.
-Kroz godinu će biti niz događanja. Često volim reći kako slavimo prošlost, a početak toga slavlja su upravo najmlađi. Ovo je ulog u budućnost, a ovaj Sporazum upravo je to. To je ulog u naše najmlađe i sigurno da će na ovaj način naš nogomet imati veliku dobit- rekao je predsjednik Škole nogometa mladeži Nogometnog kluba Naftaš Ivanić, Tomislav Abramović.

Ovaj Sporazum podrazumijeva edukaciju trenera, kao i edukaciju i razvoj najmlađih igrača, ali i cjelokupan razvoj Škole nogometa.
-Drago nam je što je Lokomotiva prepoznala naš rad i siguran sam kako ćemo kroz daljnji rad u suradnji s ponajboljom Školom u Hrvatskoj imati mogućnost pružiti još više našim igračima- istaknuo je Abramović.

Hrvoje Čabraja ispred Lokomotive izrazio je zadovoljstvo što je upravo njihova sredina izabrana kao partner u daljnjem razvoju kluba.
-Lijepo je vidjeti da se u naftaš Ivaniću događaju ovakve stvari, pogotovo što se klub okrenuo radu s najmlađima, što je bio slučaj i minulih godina. To se može vidjeti i po tome što je nekolicina vaše djece već u našoj sredini, gdje određeni igrači pokazuju veliki napredak- kazao je Čabraja.

Svih ovih godina klub je imao veliku podršku od strane Grada koji je značajna sredstva uložio u stvaranje kvalitetnih uvjeta za rad i razvoj mladih sportaša.

-Svi znamo tko je i što je Lokomotiva u hrvatskom nogometu. Zahvaljujem vam se što će te imati ulogu velikoga brata u našem Naftašu. Mi kao Grad nismo mogli ostati nijemi na rast kluba što se vidi po ulaganju u infrastrukturu. Svemu treba dati vremena, pa tako i infrastrukturi kako bi se ona isplatila, a ovo je put prema još boljim rezultatima- istaknuo je zamjenik gradonačelnika Tomislav Cuvaj.

Inače, Škola nogometa mladeži Nogometnog kluba Naftaš Ivanić dana ima 210 polaznika s kojima svakodnevno radi 14 trenera.

Foto: Igor Đuran