19.03.2019.

Održana izborno-izvještajna skupština HVIDR-a Ivanić-Grad

Udruga HVIDR-a Ivanić-Grad održala je izborno-izvještajnu sjednicu Skupštine 15. ožujka u Društvenom domu Posavski Bregi. Okupljeno članstvo i goste predvođene zamjenikom gradonačelnika Grada Ivanić-Grada Željkom Posilovićem pozdravio je predsjednik Udruge Ivica Kozjak.

Nakon izvješća o radu, sportskim aktivnostima, financijskom poslovanju i radu Suda časti pristupilo se izboru novih članova upravnih tijela. Za novi četverogodišnji mandat predsjednika HVIDR-e Ivanić-Grad izabran je ponovno Ivica Kozjak, dok su članovi Predsjedništva udruge Goran Cerovečki, Goran Leš, Nenad Vujanić, Krešimir Josipović i Nikola Šarić.

Uz njih su izabrani i novi članovi Nadzornog odbora i Suda časti. Ivica Kozjak je nakon toga predstavio program rada HVIDR-e Ivanić-Grad u narednom razdoblju koji će se bazirati na okupljanju invalida Domovinskog rata, njihovom zajedničkom radu na pomoći potrebitim članovima, očuvanju vrijednosti Domovinskog rata, te održavanju manifestacija koje već imaju tradicionalni karakter, poput Fišijade u Ivanić-Gradu, Puta svjetlosti za žrtve Vukovara i Škabrnje, podjele darova sv. Nikole za djecu i unučad branitelja, te Kupa HVIDR-e Ivanić-Grad u sportskom ribolovu.

Skupštini su se obratili i gosti, g. Željko Posilović, g. Stjepan Gudec, predsjednik županijske HVIDR-e, te predstavnici drugih braniteljskih udruga i HVIDR-i s područja Zagrebačke županije. Svi su pohvalili dosadašnji rad i zaželjeli daljnje uspjehe u narednom radu. Skupština je završila skromnim druženjem okupljenih članova i gostiju.